Julekalender (8. desember)

Det er helg! Alle liker lørdager, selv jeg som jobber hele helga. Dere der ute har sannsynligvis stort sett fri, og nå som Tordenbloggen er over (ok da, noen timer igjen i skrivende stund) tipper jeg dere har mange F5-minutter til overs i regnskapet. Dagens oppgave er eksperimentell og filmrelatert, litt usikker på responsen. Vi prøver:

Dagens oppgave: Re-casting! Tom Cruise er en relativt kjent skuespiller og scientolog som har spilt i haugevis av mer eller mindre ok filmer. Premisset for denne oppgaven er at Tom en dag våkner og finner ut at han har fått nok av sitt eget ansikt (lzm), og i den anledning hyrer han deg til å fikse litt på et par av filmene hans. Du skal redigere scenene til Tom; rett og slett bytte ut Cruise-control med en annen skuespiller. Resten av filmen skal du ikke røre, ei heller de andre skuespillerne. Du får en green screen og en skuespiller etter ditt eget valg som altså skal redigeres inn i Toms sted.

Spørsmålet blir da; hvem velger du?

De to filmene du skal fikse på er «Top gun» og «Mission: Impossible«, du trenger ikke velge samme skuespiller til begge rollene.

Så langt: Tennis engasjerer åpenbart, men jeg hadde kanskje håpt på færre legningsvitser i går. Ett poeng til Sigurd for MC Hammer-forslaget (absurd funker) og ett til Marianne for sitt om joggesko vs. trainers. Alltid en relevant problemstilling. To poeng sendes til Elisabeth IC for støv i nesa og tre poeng går til siste forslag før kutten; Rutha treffer Iversen-blinken med sitt forslag «aerobic-tennisen gikk bedre enn forventet selv om gutta ikke kan forskjell på høyre og ventre, og ikke klarte å treffe ballen en eneste gang» – det er nemlig aldri feil å gjøre narr av aerobics. Hadde jeg gitt poeng for skamløs guilt-tripping er det mulig radiohode hadde tatt hjem et bonuspoeng. Men det gjør jeg jo ikke. Så kjip er jeg altså.

Stillinga når vi lukker syvende luke er:
9 poeng: Sigurd
7 poeng: bza og Bjørnar
6 poeng: Jannicke.
5 poeng: Esquil og Sonja.
4 poeng: Siri, Rutha og Absentame.
3 poeng: Marchus.
2 poeng: Faen, Elisabeth IC og Tamara.
1 poeng: Thomas, Virrvarr, Marianne, Tannlege-Tine og Peter.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Siden det er greit å gå for en rak motsetning tror jeg Verne Troyer er mitt valg. Ikke rent lite underholdende iallefall.

I Top Gun går jeg for Colin Firth, bare for å få lov til å jobbe med Colin Firth. Jeg tar selvfølgelig på meg å være stand in Kelly McGillis slik at han har noen å spille mot. Oh! Take my breath away.

For Mission: Impossible var jeg innom tanken på Kermit (det hadde vært kult), Michael Madsen (jeg trodde kanskje han trengte litt hjelp med å komme tilbake på sølvduken, men mannen spiller jo inn filmer i bøttevis, fant jeg ut) og Rob Lowe (han og Tom Cruise var jo praktisk talt samme person en stund på 80-tallet), men endte tilslutt på Colin Firth der også. Pokker heller, hvis jeg kan få jobbe med Colin, om så bare i min egen fantasi, så skal jeg utnytte det til fulle!

Det er helt på slutten av Top Gun. Det er følelser i sving og strykere som flyter mot oss gjennom høytalerne. Maverick skal endelig få sin Charlie. Han tar henne i sine armer, lepper berører lepper, og Bjørn Sundquist får det amerikanske publikummet til å dåne og juble om hverandre.
Året er 1986, og Bjørn Sundquist gjør internasjonalt gjennombrudd. Han blir tildelt hovedrollene i store 90-tallsfilmer som: Jurrasic Park, Forrest Gump, The Matrix og Titanic. I 1999 blir han tildelt alle rollene i Ringenes Herre-trilogien. Du kan finne en trailer i arkivet til tegneserien M.

Det er Mission Impossible, oppdraget er umulig. Da er det bare en person man kan tilkalle. BARE EN. Richard Dean Anderson ER Ethan Hunt. Av åpenbare årsaker.

Tarciryan: Rak og rak.. Er vel ikke snakk om mer enn knappe tyve cm i høyden der.

Jeg kan bytte ham ut med damer, ikke sant?
Jeg ser for meg Sharon Stone i Top Gun og Angelina Jolie som Ethan Hunt. Da hadde jeg giddet å se på filmene, også. Sånn i feminismens navn, og fordi kyssescenene ville blitt dobbelt håtte. Hm- jeg vet ikke om det å objektivisere damene til sikleobjekter og samtidig inistere på at det vil bli veldig feministisk med dem i hovedrollene er det mest vanntette argumentet. Likevel- jeg hadde kost meg masse med å spille inn alt med kvinnelige hovedroller. Ohyes, det ville gjort seg.

Ellers- eks-MacGyver som Ethan Hunt er forsåvidt akseptabelt om jeg ikke får Angelina. Sigurd er ikke så dum.

Meg sjøl! Jeg ville spilt i Top Gun, og på kjøpet kunne jeg sikkert tatt Mission: Impossible også. Å! – så kult det hadde vært.

Maverick, lissom.

scarlett johansson i topgun. det hadde gjort seg. du trenger faktisk ikke manus en gang hvis du har scarlett johansson.

i mission impossible vil jeg se jens stoltenberg, han har gnålt lenge nok nå om at han egentlig ville bli skådis.

*banne*

Utrolig irriterende at noen hadde valgt jenter før meg!

Men jeg ville hatt ei litt butch-dame i Top gun, feks Brita Møystad Engseth (hu er jo utrolig kul! Og ser ut som en litt godlubben mann med skikkelige man-boobs) da…. og kanskje Kristine Koht i MI, hadde vært utrolig morsomt å se hu prøve å holde seg unna det der vekt-sensitive gulvet mens hu hang i en tynn tråd :D

Her finnes det kun en som er desperat nok til å fylle Tom Cruise sine roller:

Top Bjørn

Mission: Bjørn

det er klart disse filmene hadde blitt mye bedre med leif juster i hovedrollen(e).

Jeg velger Iversen selv i begge filmene. (Gidder ikke foreslå noe bedre. Det fører ikke noen vei uansett.)

radiohode: Du leste åpenbart ikke poengutdelinga i går? :)

Denne var i et engelsk magasin nå nylig, så jeg velger det som et forslag.

Eventuelt kan Ben Affleck få rollene, fordi han, i følge Kevin Smith, kan spille i alle roller, selv haien fra Jaws. Spesielt haien fra Jaws!

Ser ikke ut som bildet mitt kom opp, så her er direktelink:
http://i167.photobucket.com/albums/u128/Culf/topgear.jpg

Greit, men der kutter vi.

Jannicke: Du har vel hatt flaks et par ganger, men det er veldig fint om du kan begynne å svare innen det gitte tidsrommet snart. :p

Jeg liker å tøye grensene! Dette er all spenningen jeg har i livet mitt for tiden, Espen. Kan du ikke gi meg det?

Eller kanskje vi kan begynne med minuspoeng for sene svar, for å skape ENDA mer spenning? :D

Joda, Ivers. Jeg leste. Men poeng, mann! Poeng! Oooooææææhhhh!

Poeng ble det jo av det. På et vis.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.