Julekalender (7. desember)

Litt trist å gå tom for kalenderideer såpass tidlig, men i dag er jeg helt blakk. Det er nok bare en midlertidig greie på grunn av døgnrytme og nettopp avsluttet eksamen, så ta det med ro. Vi fullfører i år. Basta. Planen var opprinnelig å kjøre Bacon på slike dager, men den er som kjent skrinlagt. Vi får håpe ingen er for lei av å finne på bildetekster? Jeg vet jeg koser meg når jeg leser svarene, i alle fall.

Dagens oppgave
: Du gjettet det; gi bildet en tekst!

tennis

Så langt: Fort og gæli: Tre poeng til Marchus for involvering av både smurfer og momsesutring (ja, jeg vet han ikke var den eneste med smurfetema, men tohundrekronersgrensa trykker på alle knappene mine), to til Sigurd for skippertaksdagen og ett til Tamara (men nå holder det vel med sånne seriøse forslag) og Sonja (mest pga svaret). Siden det (kanskje) er skuddår utgår dessverre årets gi-masse-poeng-til-bza-dag. Triste greier.

Med andre ord er stillinga denne:
8 poeng: Sigurd
7 poeng: bza og Bjørnar
6 poeng: Jannicke.
5 poeng: Esquil og Sonja.
4 poeng: Siri og Absentame.
3 poeng: Marchus
2 poeng: Faen og Tamara.
1 poeng: Thomas, Virrvarr, Rutha, Tannlege-Tine og Peter.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

En scene fra den ikke fult så kjente monty python sketsjen: «The Ministry of Silly Tennis».

MC Hammer har endelig gjort comeback, og da er det umulig å ikke riste på rockefoten!

«Den populære WinBalldonturneringen i tennis for homofile menn med høye viker ble avholdt i San Francisco i helgen. Her ser vi Horge og Xantos, partnere både på og utenfor banen, bli fintet ut i den spennende finaleomgangen.»

«- Iiiiiih! kjære! har du på deg JOGGESKO?
– Nei! Nei! Det er trainers! Jeg sverger!»

Young man, there’s no need to serve down.
I said, young man, pick your racquet off the ground.
I said, young man, ’cause you’re in a new court
There’s no need to be unhappy.

It’s fun to stay at the y-g-t-c.

(og, ja, jeg har brukt hele mitt tennisordforråd på dette svaret)

«Torfinn og Brian hadde bestemt seg for å gi dansetenniskonseptet en siste sjanse. Helt til de tapte 6-0 i første sett.»

Egentlig burde jeg ikke gidde å delta, siden du ikke ikke liker forslagene mine. :-)

Siden det ikke var noen begrensning på antall i dag så kjører jeg på med to kjappe:

– «Iiiiiiiiik! Jeg har nettopp tatt manikyr!!»
– «Whææ. Da du sa vi skulle spille tennis sammen, så regnet jeg med det ble den vanlige runden ble lommetennis.»

White men can’t jump.
…or dance
…or run
…or rule the US
…and now they can’t even play the whitest sport in the world.

What has the world come to?

Bethany: What’s he like?
Metatron: God? Lonely. But funny. He’s got a great sense of humor. Take tennis for example. There’s nothing funnier than the ridiculous faces you people make mid-serve. [/Kevin Smith]

- «Mihihihi!»

That’s drunken tennis! (sagt med Jackie Chan-stemme)

Break it down!

IIIIK! NÅ KOMMER DEN GULE TINGEN IGJEN!

«FAAAAHHAAAAAN, den gikk opp nesa! Støv i nesa!!!!»

aerobic-tennisen gikk bedre enn forventet selv om gutta ikke kan forskjell på høyre og ventre, og ikke klarte å treffe ballen en eneste gang.

sry, ivers, men jeg var veldig i det seriøse humøret. er hjemme i arendal, og hadde nettopp vært hos oldermor, men hun var ikke hjemme. da ble jeg litt bekymret, og redd for at jeg ikke får møtt henne før jeg reiser hjem igjen.
men det var jo en jvla god ide?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.