Monday, bloody monday 38

I skrivende stund (midt på svarte natta dagen før vi får utdelt eksamensoppgaver i norsk og tullefaget pedagogikk) pågår siste etappe av første cuprunde i Tordenbloggen, Iversen Revisited konkurrerer om plass i neste cuprunde mot Floken i nettet. Om du leser dette før resultatene er klare kan du jo vurdere et besøk for å stemme på en av oss. Sjansen er vel stor for at du har sovet litt for lenge, men hey – da er det vel en splitter ny podcast med videre utvikling å finne der inne, og resultater. Det er ikke så verst bare det. Over til noe helt annet.

accordion hero

Slik. Dette får vel holde. Ha en videre snasen mandag. I know I won’t.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

du reagerte ikke på at det fantes ekorn-rustning?
Jeg likte det grønne spillet.. holdt på leenge. Men sparke-på-mål spillet ga jeg fort opp. Bomma på målet alle gangene utenom to ganger. Den ene gangen redda keepern (uten større problemer tror jeg) og den andre gangen skjøt jeg i forsvarsmennene.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.