Fakta:

Verken pedagogikk- eller norskpensum er artigere ved tredje gjennomlesing, tvert i mot er begge deler enda kjipere. Dette til orientering.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

jeg er så glad jeg er ferdig med pedeksamen for dette semesteret:D

«dette til orientering» sa sonja nettopp i kommentarfeltet mitt. hvem av dere er det som påvirker den andre?

«Dette til orientering» er jo den beste måten å gjøre et kjempekort innlegg litt mer kredibelt på.

det kan du si men ikke uten samtidig å hevde at det blir litt som jeg bruker «det kan du si men ikke uten samtidig å hevde» som innledning når jeg ikke kommer på noen argumenter i farten.

Som om vi ikke visste det fra foer.

Jeg gadd ikke engang og ha norsk paa videregaaende, for aa slippe fem grusomme timer i uka i tredje-gym, valgte jeg to helveteshelger i oktober i steden og tok eksamen. Etter min mening et av de bedre valg jeg har gjordt i mitt liv.

PED. det har jeg aldri hatt, og gud hvor jeg er glad for akkurat det.

Jeg skjoenner godt at kondukter frister.

Dessuten maa det sies, bare for aa vaere litt slem, at livet uten eksamen og med en jobb som nettopp har sendt meg fire dager til Lima paa foretningsreise inkludert en dag fri til aa dra paa stranda, er helt ok.

Det eneste kjipe er at jeg er utrolig lei av tastaturer som spiller sitt eget spill og ikke godtar de norske bokstavene overhodet, de bytter dem ut med andre ting akkurat som de foeler for det (jeg vet at datamaskinen er programert til nettopp det, men det er kjipt uansett), jeg haaper aldri det kommer et passord med nettopp disse bokstavene! Saann er livet paa de soerlige breddegrader folkens.

Dagens klage.

Heldigvis er det 25º varmt i hagen, blaa himmel sol og tidlig sommer. DEILIG!

Tilbake til bilderedigeringa jeg egentlig holder paa med, jeg er tross alt paa jobb…

Esquil: Det stemmer. På en prikk.

Maria: Så sant, men jeg hadde ikke stort annet materiale. :D Jeg hadde heller ikke norsk i tredje på VGS, tok det som privatist for å få fritimer, slik som deg. Visste det var en grunn til at vi ruler! Jobb. Ååå… Jobb. Vil tilbake i jobb.

Kan du ikke bare innrømme det som det er, Iversen, når Esquil likevel har avslørt det: Det er jeg som har lært deg alt du kan.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.