Dagens bekledning 3

Nå er det kjempelenge siden forrige moteblogg, og ekstra bittert for faste lesere er det kanskje at dere var millimetre unna en innføring i hvordan menn ser ut i dameklær for litt siden. Det ble effektivt revurdert da det slo meg at verdens flinkeste mobber frekventerer bloggen. Jeg snakker om alles favorittkommentator; Roger (ja, akkurat som Pondus heter min åndsnemesis Roger). Svigers, blant venner (Yes, legitim kursiv!).

På plakaten står en fabelaktig kreasjon som smidig ble stiftet sammen i anledning min rolle som den fantastisk barske jegeren Orion i et klasseskuespill. Fra topp til bunn:

orionIkke alle skuespillere/modeller er helt komfortable med å flashe brystvorter og overarmer, dermed ble det fremforhandlet en avtale om at Orion skulle ha på seg en vaskeekte amerikansk t-skjorte. På stilig vis ble denne vendt om, og verden ble på den måten snytt for det politiske budskapet » I still hate George Bush». Heldigvis klarte den garvede skådisen å bryte teaterets første regel (Ikke vend ryggen til publikum) ved mer enn en anledning – uten at det en gang ble påtalt av dramasensor. Det kalles klasse, og er ikke alle forunt. Den lekre skjorta kostet fattige 16 dollar (herregud, det er jo ingen verdens ting!) på tshirthell.com – Where all the bad shirts go.

Videre ser vi en lekker kreasjon fra Motehuset Iversen. Stoffet er innhentet på en tvilsom sybutikk i Oslo sentrum for en slikk og ingenting, men det må jo sies at designeren har gjort underverker med et noe svakt utgangspunkt. Legg merke til den sexy skulderstroppen og den Flintstonesesque kanten nederst (inspirert av barndommens tegneserier og rifla påmmfri). For øvrig ble opptil flere fartsrekorder slått under den kreative prosessen, uten at vi trenger å gå mer inn på akkurat det. Chic!

Beltet fungerer som våpenlager; ingen jeger bør forlate heimen uten en solid kniv i stilig gummiutførelse fra Edwis leker. For en skarve femtilapp får du også en lekker bue med tre piler! Har du råd til å takke nei til et slikt tilbud? Har du?

Det sier seg selv at man ikke skitner til dette gjennomført antikke inntrykket med moderne sko, og siden sandaler er uvelkomne og upraktiske på et glatt teatergulv valgte skuespilleren å droppe fottøy totalt. Resultatet er unektelig meget lekkert, og det hviskes i gangene på Høyskolen i Oslo om den nye trenden. Barbent er in i vinter, og det bør du også være om du skal følge fotmoten.

Iversen er en erfaren moteskribent og har tidligere begått skriverier om både ditt og datt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg er sikker på at det fins folk som har bittesmå manneføtter som fetisj. Har du spurt Kent?

jeg vil gå så langt som å si at det er seksi, Ivers.

hvorfor ser storetærne dine så rød ut?

Du vet hvordan du skal dra damer, altså! :-)

Strekker: Jeg har kjempesmå hender også.

tina: Det syns Madammen og. Raawwr!

Rutha: Er vel bare den ene som ble offer for en ekkel kjøkkenulykke like i forkant.

radiohode: Ja, hadde jeg vært singel ville det nok ikke vart lenge!

[…] Forrige gang det ble moteblogget i Norges mest joviale blogg leflet vi med feminine tøystykker på maskulin kropp (kjeft, Roger). Denne gangen går vi all out og presenterer siste mote: Buccaneer couture. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.