«I am not dead yet»

Med fare for at denne bloggen over tid begynner å nærme seg mer en sånn «jeg fant noe på internett»-side istedetfor en «Iversen prøver å skrive tekster og slikt»-side har redaksjonen valgt å poste dette bildet før noen andre gjør det. Jeg skal bli akkurat like kul som denne dama når jeg blir stor, forutsatt at jeg får skikkelig teite barn. Det er nesten så jeg håper jeg vil bli en dårlig oppdrager, skal jeg være ærlig.

inheritance

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

yes! hun vil jeg gifte meg med.

også kudos for bondage-elgen.

For ei superdame!!! Esquil – gå for henne, topp match det her.

minner meg om fyren som dro til las vegas og spilte bort alle pengene sine, før kona fikk krav på halvparten av pengene hans etter skilsmissen (noe ho kom til å få.) Ho fikk en dollar da han var ferdig.. eller noe sånn.

Hva med å få henne til å reklamere litt på sida di, Ivers?

Tamara: var ikke det en EPISODE av las vegas??

helt korrekt, rutha. jeg sa ikke han var 4real :p

Ikke si det til Tigerungen, men sånn skal jeg bli også!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.