Som en gresk tragedie

Iversen: 169 centimeter på strømpelesten, rufsete og ikke særlig lekker hårmanke. Noe kvapsete men med flotte legger. Liker seg best i bukser og t-skjorte. Kan absolutt ikke skyte med pil og bue, har aldri slaktet et dyr i sitt liv. Grei, snill og sånn passe intelligent.

Orion: Sønn av Poseidon, gigantisk av størrelse. Flott, myteomspunnet hår (og utseende ellers) og en gudbenådet (d’oh) kropp. Liker seg best i skimpy, antikk bekledning og sandaler med masse lærremmer. En kløpper med alle våpen og elsker å slakte dyr dagen lang. Usympatisk og dum.

Ting kan tyde på at de andre i dramagruppa (ja, på lærerhøyskolen må man gjennomføre et obligatorisk dramakurs som man ikke får ett eneste studiepoeng for) ikke akkurat har en stor fremtid i casting-bransjen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Sønn til _Poseidon_? Jeg ville castet deg til den rollen uten å nøle.

Skal det være en Monty Python-aktig parodi på Orion så :p

nå er jeg spent på om kommentarfeltet funker.
*håpe*

men jeg kan se for meg at du og orion er rimelig like

Kanskje Orion hadde utmerkede legger også?

Espen, jeg har spilt Tor med hammern en gang i tiden. Barneskole-casting er ikke kjent for sitt høye nivå.

Vel, dersom de andre er damer, er du definitivt den som passer best inn i rollen.

Morten: Hehe, point taken. Noget intern, men jeg tok’n.

Sam: Litt parodisk blir det nok, gitt.

Rutha: Jeg tror bare spamdingsen blir sint om du mislykkes i første forsøk. Jeg er jo dritkjekk, det må sies.

bza: Jeg skal jaffal flashe mine.

Jannicke: Du har rett, barneskolen og høyskolen er likere enn vi liker å tro.

Maria: Ok da. Men jeg tror minst en av dem hadde banka meg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.