Monday, bloody monday 37

Helga kom og gikk før jeg fikk sukk for meg. Dustemandag…

elg

Mer om det fascinerende vidunderdyret elgen kan fort dukke opp i en blogg nær deg. Denne uka. Om ikke noe uforutsett skjer. Vanskelig å gardere seg for uforutsette ting. Elg ruler.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ojsann! Ikke visste jeg at det hadde blitt mandag allerede. Lenkene var morsomme, men ingen slår elgen!

Your Score: 76%
Your level: LUSH

Hvis jeg hadde visst at du hadde hatt så lyst til å møte henne, kunne jeg tatt henne med altså. Men hun kom som sagt og gikk, og sitter nå på Sørlandsekspressen.

I am an alcaholic. 97% :D

Det fine med aa jobbe skift er at «mandag» mister sin status som drittdag av den enkle grunn at plutselig har man fri paa tirsdag.

Det gjelder desverre ikke meg akkurat naa, men saa har jeg en jobb jeg liker aa gaa til i tillegg til at jeg har fleksitid saa jeg ikke trenger aa vaere der foer det passer meg. Allikevel maa jeg gi kreditt til fleksitiden som saadann, for den fine konsekvensen den har med aa gi alle dager i uka lik status.

Sukkerspinnengelen: Ja, den dukket litt tidlig opp. WordPress liker ikke dette med sommertid, virker det som.

Rutha: Grattis!

Storrusten: Tørrere enn Marie-kjeks i dag. Det kler deg. :D

Sam: O_o

Maria: Du sier noe. Jeg har jo for min egen del vært bortskjemt med en jobb jeg har likt og skiftarbeid i flere år nå, så som student med tidlig undervisning har mandagen igjen blitt bloody.

Nå må jeg si at jeg føler meg litt snytt.
Hvor søren var den kaken da jeg giftet meg?

ja elg snill nei og ja

hjelp meg den var stor

hvordan greide du det?

svar

Hvordan greide jeg hva?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.