Som to dråper vann

For åttifire år siden, da jeg var ung, lignet jeg noe helt fryktelig på Macaulay Culkin, han som spilte Kevin i «Hjemme alene»-filmene. Det var et tveegget sverd, skal jeg fortelle dere. Ikke bare ble jeg kalt lille-Kevin (til tross for at vi sikkert var omtrent like store, både alder og størrelse tatt i betraktning), det ble også populært å be meg plassere hendene på kinnene slik som Kevin gjør i etterbarberingsvannscenen i den første filmen. Fan-føkkings-tastisk festlig.

Samtidig var det jo litt kult å ligne på en som alle syns var kul.

Det toppet seg den dagen mora mi kom hjem med ny jakke, votter og lue før vinteren. Jeg var aldri en slik fyr som pirka på hva jeg ville ha på meg, så lenge jeg slapp dongeri var jeg stort sett fornøyd. Plutselig ble et nytt krav lagt til på lista: Klær som var eksakt like til dem Kevin hadde på seg i filmene var heller ikke ønskelig. Ja, jeg kødder ikke. Jakka var så lik den kunne være, vottene like så. Begge deler matchet perfekt med lua som faktisk var en promo-lue for filmene, og i så måte helt lik. Herrejesus. Jammen var det bra at jeg vokste opp til å bli en lav, sluskete brillejesus mens Macaulay ble en høy (i flere enn en forstand), slapp og sliten bengel.

Heldigvis finnes det andre som innser hvor like de er kjentfolk, og omfavner det. Verden rocker.

peter griffin

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tror ikke på deg. Trenger bilde.

Pokker, nå kommenterte jeg under feil navn. Det får meg ingen vei på sersjant-listen.

Om jeg finner et bilde skal jeg dele det med verden, men ikke hold pusten i spenning – i en slik fase er fotografiapparater ikke din venn.

Næmmen, dakar lille dussen, da.

Nei, ehm, seriøst – det er utrolig så ondskapsfulle enkelte voksne og barn kan være når de først henger seg opp i en detalj – som jo dette må sies å være.

Tiqui: Jeg har fremdeles mother-issues.

Du ligner veldig på han Jonathan Tucker fra den nye Texas Chainsaw Massacre og The Black Donnelys. Hadde du vært veltrent og noen cm høyere så hadde dere vært som tvillinger fraskilt ved fødselen!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.