Driftsmelding

To korte meldinger, en til mulig irritasjon – en som kanskje gleder noen:

Det var alt, nå kan dere vende tilbake til det virkelige liv.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dette er en test for å sjekke om spamdingsen fungerer bra.

Ey, klokka er ikke 16.37 enda.. DETTE ER EN POST FRA FREMTIDEN!!!!

Sommertid er visst ikke WordPress-mat. Skal titte på det.

Eh. Det var meg. Ja. jeg liker kodeordene.

hvorfor kan jeg ikke bare si det her hvis jeg ikke ser noe kodeord?

ok. hvorfor sluttet du med gugle-reklame? ikke penger å få? lordeks sier jo han gjør 500 måneden på sine reklamer, noe som ved å sammenligne hans egne og solratings lesertalloplysninger kan bety ca 250 i måneden. det er jo penger det også?

Esquil: Nå tuller du vel? Om du ikke ser et kodeord får du ikke kommentert, og da er eneste løsning kontaktskjema eller annen ekstern kommunikasjon. Tøysekoppen. :) Google-reklamen ga avkastning i starten, men etter designskiftet stagnerte det. Dessuten var det så mye sur stemning rundt omkring angående forskjellige folks reklamer at jeg tenkte det ikke spilte noen rolle siden jeg aldri nådde utbetalingsgrensa uansett. Tretten cent i uka har vel vært gjennomsnittet de siste par månedene. Det vil for så vidt ikke si at jeg ikke har tjent penger, det er fremdeles et banner igjen på forsiden (samt ett til på en av sidene) som sørger for en hyggelig liten inntekt.

Hei.

Kjipt å høre at du ble angrepet av spam bots, men fint at du fikk ordna opp i det.
Værre er det å høre at det ble så liten avkastning på google annonsene at du valgte å droppe dem. Jeg kan gjerne betale 13 cent i uka for å ha en link i bloggrullen din jeg ;)

Fin blogg forøvrig :)

picxx: Spammerne har vært kjipe ganske lenge, men nå ble det veldig mange som snek seg forbi Akismet. Jeg liker den kodeordgreia. :D Bloggrullen min er visst ikke stort verdt siden den er på en egen side, har jeg hørt. Du kan sikkert få plass helt gratis om du bare gir meg litt mer tid å følge 49studio på. Jeg skal for øvrig være så ærlig at jeg innrømmer at google-reklamen hadde blitt hvis jeg ikke hadde hatt pokerlistingsbanneret. Litt grådig er man.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.