Oppdagelser i dusjen

Tidligere har jeg røpet at jeg drar en kam gjennom håret før jeg stiger ut av badekaret (ja, vi har sånn teit badekardusjopplegg), så da er vel ikke fallhøyden så stor. Tror jeg. Man kan aldri vite med blogglesere, har jeg erfart. Rar gjeng. Uansett; responsen på det korte innlegget gir meg følgende informasjon om leserne:

  1. De trenger en hobby, alle som én.
  2. Halvparten aner ikke hvor mandig det er å være praktisk. At noe er praktisk trumfer nesten alt, utenom homosex (eller, homosex er jo også ekstremt mandig når jeg tenker etter). Dette er google-åte.
  3. Den andre halvparten setter pris på god ost.

Ting kan vel tyde på at jeg aldri blir noen stor forsker.

Videre til det jeg egentlig skulle fortelle om: I dusjen mandag kveld tok jeg meg selv i å beundre leggene mine. Jeg har helt utrolig bra legger! Dette i seg selv burde jo gjøre meg lett til sinns og blid som ei lerke – alle vil jo ha muskuløse (ja, jeg kødder ikke) og pene legger?

Dessverre ble jeg raskt deprimert da jeg hoppa ut av dusjen og fikk et glimt av meg i selv i all min prakt i baderomsspeilet. Det hjelper jo ikke å ha supersexy mannelegger når man følger opp med en dvaskere overkropp enn… eh.. Faen. Dette innlegget hadde blitt så mye bedre om jeg kom på noen jeg kunne sammenliknet overkropp med. Vi får slå oss til ro med å konstatere at den ikke er særlig imponerende, i hvert fall sammenliknet med leggene.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tsk, tsk.
Kan du ingenting, du, da? ALDRI dra frem sine negative sider. Sjansene er nemlig svært små for at folk merker dem, hvis de ikke blir gjort oppmerksomme på dem. Du skulle holdt deg til «gud, så fine legger jeg har.»

Evt. kunne du tatt en vri som sa at du er «svært takknemlig for leggene dine, men synes det er trist at du er så svak, og spiser alt for mye. Vil gjerne ha hjelp.» Slik føler folk medlidelse, og fryden ved å kunne føle at de trengs (pluss at de kan le rått av deg, mens de klapper seg tilfreds på sin egen mage.) På den måten har du appelert til forskjellige følelser i leseren – og voila, de stemmer på deg i dagens Tordenblogg, fordi Mannen med de fine leggene og pløsete overkroppen har brent seg fast i underbevisstheten deres.

Iversen sikrer seg kvoten med «homosex» søkere fra Google i dag.

jeg ville gjerne hatt bildebevis av disse leggene.
jeg tror det ikke før jeg får se det.

Maren: Jeg er så å si gift, å ødelegge sjansene mine er ikke så farlig.

Sam: Du tolket det utifra ambiguøse «Dette er google-åte»? Du er på! :D

Rutha: Skal vurdere det. Jeg vet jo at du heller ville sett Oles legger. De er nok snasnere.

Dette tror jeg vi har diskutert før. Jeg har nemlig også sjokkerende snasne leggmuskler i forhold til resten.

storrusten: Jeg har alltid visst at jeg har kurante legger, det som virkelig sjokkerte denne gangen var en helt gigantisk muskeltetthet ved stramming.

vil bare nevne at jeg har vært borti bilder av legger før. da av frøken storrusten her.

Jeg stusser mest over at du virker forbausa over dette fenomenet, for etter hva jeg kan huske diskuterte vi akkurat det her for tre aar siden, og du kom til noeyaktig samme konklusjon.

Jeg kan erindre bra bruk av musklene for aa finne ut fra hvilken vinkel leggen saa best ut.

Alikevel ønsker du å sikre kvoten, Ivers :D

Jeg søker en del etter homosex på nettet, og kan derfor konstatere at det tydeligvis skal mer til for å komme høyt oppe på listene. Homosex er jo som kjent umåtelig populært blant homofile generelt og sexglade homofile spesielt. Og sexglade er de alle, så de liker da selvfølgelig homosex og er da ikke særlig flaue over å søke etter bilder, filmer og litteratur om emnet.
Selv ikke «homosex iversen revisited» gav resultatet du/vi ønsker(?) selv om det kanskje tar litt tid før Google oppdaterer databasen sin..
Får ta med en «gayporn» her også da, for å øke sjansene;-)

Leggene mine er ikke noe å skryte av, men om vi skal peke på sære ting på kroppen vi er fornøyd med, vil jeg bare si at jeg har verdens søteste ører. De er akkurat passe små og velformede. Ellers vil jeg følge opp kommentaren til Peter og håper «zombiesex» fører med seg noen interessante søk.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.