Urimelige Iversen

Jeg ringte komplett.no her om dagen.

– Hei, komplett-mannen her.
– Morn. Du.. Jeg bestilte en selvkonfigurert PC for en tid tilbake, og i ordrebekreftelsen står det at dere forventet å sende den avgårde den 24. oktober. Dette var omtrent en uke etter at jeg hadde lagt inn bestillinga, og nå er det en liten uke etter den forventa leveringsdatoen. Når tror du jeg kan forvente at dere sender den avgårde?
– Tjaaaa.. Neste uke, med litt flaks?
– Åja. Du syns ikke det er litt spesielt at dere bruker bortimot tre uker på å sette sammen en PC?
– Neida, det er helt normalt. Også har vi litt lagerproblemer. Det må du nesten bare vise forståelse for.
– Jo.. Jeg kunne godt vist forståelse om det hadde kommet litt klarere frem under bestillinga at det skulle ta tre ganger så lang tid som dere estimerer at det skal ta å få satt sammen og sendt en PC jeg har hatt et skrikende behov for i en uke nå, men såvidt jeg husker stårt det ikke nevnt med et ord at man må påregne såpass med dager bare to måneder før jul.
– Det står i et sted langt inne i FAQ-en at det hender vi tar oss litt ekstra tid, mener jeg å huske.
– Så du mener jeg skal forvente at dere leverer ekstremt treigt?
– Det skader ikke å undersøke litt.

Og det var så langt vi kom før jeg ga opp.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

HAHA!! Jaja….

Du kan da ikke _forvente_ at kundeservice skal yte service, vel? :p

Ojojoj, nå fikk jeg lyst til å handle med Komplett gitt! Fyren burde da ha googlet navnet ditt før han var nedlatende med norges mest joviale blogger. Heretter blir det MPX.

Komplett har hatt store leveringsproblemer siden i sommer. De byttet lagersystem til en eller annen avansert robot som plukker varer, og etter dette har det vært sirup i systemet. Det kan jo være et alternativ å avbestille ordren og heller bestille samme pakke hos noen andre? Jeg har bestillt alt mitt hos Netshop Oslo og er godt fornøyd med disse.

bza: Jeg må innrømme at dette ikke hadde brydd meg noe særlig hadde det ikke vært for at den nåværende kassa totalt har vandra heden, og har man først venta i to uker er ikke den siste den aller verste. Men det er jo snedig at de har store problemer de ikke gidder å fortelle kunder om.

Cavey: Jeg er en naiv sjel. Og snill. Kjempesnill.

Hjorthen: Ja, nå skal du se at de går konk. :D Hvor skal Sandefjord spille hjemmekamper nå?

hjorthen: tvert imot. de googlet iversen, og fant denne posten:

http://www.espeniversen.com/?p=902

nå installerer komplett døde sjødyr mellom komponentene i iversens nye PC mens de utstøter lykkelige lattertriller.

Kanskje komplett.no også sliter med mangelen på glass i verden og at de ikke mottar det de skal? (I shit you not, det ER problemer med leveranse på glass til pc for tiden.)

Forøvrig; H å p l ø s kundeservice.

Jeg bestilte et par høyttalere hos Komplett i slutten av mai, som hadde forventet leveringstid 16. juni. Får jevnlig beskjed om at leveringen blir litt forsinket, men jeg tenker de dukker opp hvert øyeblikk nå.

Har ikke handlet på komplett.no på lang tid. Det meste av slik handel går nå via MPX (jeg har noen skarve prosenter via Tradedoubler), Netshop og Datakjeden i butikk.

Jeg bestilte en MP3 spiller fra Amentio for 8 dager siden. Ringte å purret igår, og ble da fortalt at de ikke hadde hatt den på lager, men at den nettopp var sendt. Det kunne vært en ide å informere kunden om slike ting… Spesielt når webshopen sier klart ifra at det er på lager.

Når slike firmaer er så nonchalante, så kan du vel gi dem litt pes?

Om du har betalt for dataen, så ringer du til dem og krever renter for summen du har betalt.

Om du ikke har betalt, så kan du jo vurdere å avbestille maskinen, for å bestille den fra et annet sted.

Eller så kan du gjøre som du gjør, bite i det sure eplet. Det er ikke alltid ting går vår vei her i livet.

@XmasB: Amentio har ingen butikk. De selger fra andres lager, deriblant Norek som er Kompletts moderselskap. Altså, går det tregt hos Komplett så går det tregt for mye av varene hos Amenito.

Jeg har bare bestilt en eneste datamaskin på internett og det var en iBook bestilt direkte fra Apple. Selvkonfigurert, selvsagt, til den grad bærbare kan konfigureres. Den ble sendt fra Thailand etpar timer etter at jeg bestilte, og levert på døra to dager senere.
Da jeg bestilte en iPod året etter var visst FedEx-hamsterne enda mer energiske, for den ble levert dagen etter at jeg bestilte. Kødder ikke!

Flere uker er ganske mye, selv med mangel på glass på markedet. Jeg tipper de har hatt problemer med å få tak i nok lutefisk.

Komplett var så mye bedre da de var nye. Jeg bestilte flere ting som kom bare 3 dager senere og ting gikk smurt som en kinesisk oljearbeider. Nå har jeg lagt merke til altfor mange misfornøyde kunder, så da blir det MPX.

Komplett mister kunder etter en komplisert og dårlig organisert utvidelse og oppgradering de senere årene.

Dessverre var heller opplevelsen av å handle hos Amentio så veldig god heller, bza. Jeg har aldri handlet der før, og kommer nok heller ikke til å velge de med det første. En uke etter at jeg hadde lagt inn ordren lå den fortsatt som «behandlet» på sidene deres. Det hadde den gjort siden dag 1. Jeg ringte inn for å spørre om den var sendt. Etter 20 min i kø ga jeg opp. Ringte på nytt og fikk tak i resepsjon. Å få noen til å ringe meg opp var ikke noe problem. En person ringer meg opp en times tid senere, og forteller meg at varen ikke var på lager, men hadde kommet inn samme dag og var nå sendt. En uke på overtid, uten noen form for beskjed til meg, og en nettside som kunne fortelle meg at ordren var behandlet. I dag har den landet på mitt lokale postkontor og jeg kan hente min nye mp3 spiller på vei hjem.

Prisverdig at alle skal handle hos MPX istedet for Komplett, siden Unge Herr Iversen har problemer. men vi må nok bytte til et annet selskap, siden MPX og Komplett fusjonerte i sommer.

Er man i Oslo ville jeg nok brukt datakjeden eller digital impuls. da har man en butikk å gå til. blir lettere å kjefte da….

Rart. Har aldri opplevd at komplett har vært så arrogante. Hadde en vannkjøling til min pc som pumpa gikk i stykker på. Jeg ville i grunn bare ha ny pumpe, men ble bedt om å sende hele pakken tilbake. Jeg fikk dermed en beklagelse og at pengene ble kreditert meg.

Ellers synes jeg komplett er bra, men jeg foretrekker mpx, da jeg får prosent-avslag i prisene der..

Daniel-

Jeg vil bare understreke at komplett stort sett er veldig flinke til å sende enkle bestillinger, men når ting må settes sammen blir det visst helt umulig. Ellers er det jo mye å svare på her, men jeg er redd maskinen vil knele om jeg prøver.

Eg kjøpte høgtalarar på komplett for eit par veker sidan. Dei kom tre dagar seinare, til trass for at dei var store og tunge….

Det virker for meg som om denne kundeservice-mannen er temmelig oppgitt selv over hvor problematisk ting er og her kommer med litt (kanskje ikke på sin plass, men likevel) galgenhumor over situasjonen. Det er jo en ærlig sak, forsåvidt, selv om ikke komplett-ledelsen burde bli glad for det ;)

[…] er videre i Tordenbloggen og ny EDB-maskin er endelig på vei. Gode dager. Hold deg oppdatert med sånn nymotens RSS-feed! « Forrige: Oppdagelser i […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.