Monday, bloody monday 35 (kaputt)

Den siste uka har det vært tynt med oppdateringer her. Det beklager jeg.

Dagens lenkesamling utgår siden problemet som har forårsaket tørka ikke er ute av verden – det har seg slik at datamaskinen min er helt skutt. Den fryseri tide og (fortrinnsvis) utide, støyer som et atokraftverk og er generelt ikke en snill gutt for tida. Derfor bestilte jeg ny maskin for evigheter siden, men når komplett.no sier de skal levere den 24 oktober mener de egentlig uka etter. Tidligst.

Vis tålamot. Det må jeg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hei Espen,
mandager er ofte teite og kan være riktig leie,
men fortvil ikke i morgen er det en ny dag, en helt ubrukt tirsdag og de er litt greiere.
Sjekk ut: http://www.bocata.as/nodee/, der er det kul bakgrunnsmusikk. Kanskje den får deg i litt bedre humør. Styr unna Berlinerpoplene på NRK i kveld, de egner seg ikke for de som trør i motbakke. Vi møtes på Nodee 1. desember kl. 18.00, ikke i Sushi-baren, men den asiatiske varmmatavdelingen, til et bedre måltid mat. Dessverre så kan jeg ikke trå til med støttespising av sjokolade. er på jobb og har inngått en tåpelig, men nødvendig, avtale med en kollega om at vi kun spiser dessert og sjokolade og slikt på lørdager.
hilsen Roger

Roger: Neste år drar vi et annet sted, ass.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.