Shampoosutring

Se opp for verdensrekord i bruk av ord med to o-er på rad i følgende innlegg.

I dusjen vår står det mye rart. En haug med Bodyshop-tull, et par greier jeg ikke vet (og strengt tatt ikke tør spørre om) hva man bruker til, og noe som er mitt. Blant mine ting finner man spenstige produkter som Lano Dusjsåpe og en shampoo. Når jeg tenker etter så var vel det hele dusjarsenalet mitt, utenom en kam jeg bruker for å fjerne vann fra håret før jeg tørker det med håndkle. Ikkeno fønedill her i gården, nei.

fruit fusionsShampooen jeg brukte før var rosa og luktet godt. Jeg husker ikke hvorfor jeg sluttet å bruke den, men mistenker at jeg bare fikk panikk ved shampoohylla da jeg måtte kjøpe ny – jeg syns akkurat dette med shampoohandling er fryktelig problematisk. Håret mitt er nemlig ekstremt fint. Ikke fint som i «kjempepent», men som i «jævlig tynt». Samtidig er hårmassen relativt tykk, det er altså et solid antall av alle disse tynne hårene. Vanligvis er det bare shampoo for normalt og farget hår å oppdrive i butikken vår, men en sjelden gang spretter det ut noe for «fint» hår også. Jeg aner ikke hvor jeg er på vei med dette, men punchlinen skulle i alle fall være at Kristin bruker samme shampoo som jeg brukte før. Når jeg tenker over det vil jeg jo tro at det betyr at jeg brukte en shampoo som er laget for krøllete hår, og det er ikke særlig logisk. For en suppe.

Heldigvis har jeg litt mer shampoorelatert materiale her. For tida bruker jeg nemlig Fruit Fusions fra Herbal Essences (du vet de reklamene hvor folk virkelig koser seg i dusjen) når håret skal rengjøres. Om vi ser bort i fra at disse fruktshampooene veldig sjelden smaker (stol på hva jeg sier, ikke smak selv) frukt er det en ting som virkelig irriterer meg: Hva faen er poenget med at noe som lukter sitrus er rosa? Burde den ikke være gul, eller i verste fall litt oransje?

Dette skal jeg sende Herbal Essences et langt brev om.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

jeg haaper at du legger ut det brevet paa bloggen…

ehhh kam for å ta vann ut av håret? det er da vitterlig ganske femi.

Jeg hadde en sitrusshampoo som smaket som sitrongele engang. Den var likeveil ikke akkurat spiselig, og beregnet på unger. Utrolig dumt, synes jeg.

María: Klart det, stay tuned.

Kent: Femi, men fryktelig praktisk.

Marina: Men smaken stemte, og det er det viktigste. Denne smaker bare vondt, samme gjelder en jordbærshampoo jeg hadde en gang.

Kan jeg få påpeke hvor utrolig jentete denne posten var? Sjekker du faktisk om shampooen passer til håret ditt? Det gjør jo ingen forskjell.

Jeg har nå gått i to dager og lurt på hvem av oss som bruker feilest shampoo, fordi jeg ikke har giddet å sjekke. Shampooen er for «langt og glansløst hår», så i grunnen tror jeg ikke noen av oss er helt på sporet av den perfekte shampoo.

asså…all butikkshampo er lik, skal du ha en shampo som er tilpassa håret ditt må du til frisøren og kjøpe dyrere shampo. bare kjøp den som lukter best eller er mest mandig.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.