Monday, bloody monday 34

Helga er over og Esquil har geleidet oss gjennom årets Gylne Q. Jeg fikk ikke vært tilstede under poengutdelinga, men det ser ut til å ha vært spennende hele veien. Herværende blogg endte på en briljant andreplass (medchinchillaentusiast (uten bindestreker) Minneapolise vant hele stasen), hovedsaklig en knusende plass over Kristin Storrusten. Vi kjører lenker.

spork

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg er usikker på hva det betyr at jeg tar det verre opp at jeg havnet så langt bak deg i Kokkelimonke enn Den Gyldne Q…

Det skjønner egentlig ikke jeg heller, for det er da sjelden slik at du klarer å hamle opp med meg i spill?

Jeg tenkte først at det kanskje var en fordel å bo i et annet land, men det er å ha chinchilla som er tingen altså? Jeg får gi Peanut en ekstra stor granola-snack i kveld :)

Swing-wing!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.