Ordliste: Flere fine stavefeil

Responsen til de syv mest sjarmerende staveleifene var ganske overveldende, og jeg syns jeg skylder dere å poste en liten oppfølgerpost basert på kommentatorenes tilbakemelding (parantesene peker mot den som eventuelt påpekte eller brukte ordet i forrige kommentarfelt). Jeg gjør mitt beste for å holde på det hellige syvtallet, så uten noe videre snikksnakk gir jeg dere….

…7 fine stavefeil til!

Derja. Gi dere selv en aldri så lite applaus, det har dere fortjent.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

det har du ivaffal fortjent.

Heia ordentlig!

Jeg skal innrømme at jeg også er fan av kjærste, men dette kan riktignok være på grunn av en tidligere, hm, kjærste.

Når det heter «årne» så burde det være «årntli» også! :)

Det er godt å se fremskritt i det norske språk.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.