Monday, bloody monday 33

En litt poengløs fredspris, tysk kvalifikasjon for neste EM i fotball (hurra!) og en haug med skattesnoking senere er det altså mandag, og på mandag leker vi lenkeleken her på Iversen Revisited. Selv skal jeg i gang med ny praksisuke blant knøtt i andre klasse (åh, beklager, jeg mente jo andre trinn), og det blir sikkert koselig. Etter en stund med praksis gruer man seg litt til å begynne med teoretisk skolearbeid igjen, det må sies. Trøsten får være lenker:

ninja

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Bisarro-kommentarfelt under den gresskar-greia.

Kostyme nr. 9 er en instant klassiker! Og ganske naturtro. Mangla bare noen koagulerte klumper, egentlig — men det hadde kanskje blitt litt for drøyt.

Og når vi først er i det litt ekle hjørnet, så slo det meg at nr. 9 passa veldig godt til tittelen på dette innlegget.

Sonja: Are you greater than Japan?

Tiram: Haha, jeg er litt fornøyd med at jeg ikke egentlig klarer å bedømme hvor realistisk det kostymet egentlig er… Og gratulerer med Gørrprisen 2007! :D

jeg klarer ikke la vaere aa tenke paa at «hot dag» trenden er i et lan der de mener hund smaker bedre jo mer tortur den utsettes for foer den doer…

Er det bare meg som er avhengig av IRC fremdeles. Jeg er veldig ut, skjønner jeg (c;

Ellers var de kostymene fantastisk-heslige :D

Virrvarr: Jeg trur jaffal du har Iversen og meg med deg! Og jeg har fått med meg et par fra kontoret også;)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.