Driftsmelding/Avstemning

Den skarpe leser har lagt merke til at avstemninga angående deres forhold til RSS er borte vekk, og frem til jeg finner på noe annet lurt (lov å foreslå) får dere vurdere om Hjorthens blogg er noe for handlelista.

Om du var blant de omtrent 25 prosentene som ikke helt visste hva RSS er for noe kan det hende du får tilfredsstilt kunnskapstørsten din nå. Iversensjappa er nå luket vekk – en side om RSS er på plass. Der oppe. Under headerbildet, liksom, der det står «RSS». Eller du kan bare bruke denne lenka, din latsabb.

Apropos nye sider, jeg tenkte det kunne være greit å lage en side for å flashe de innleggene på bloggen som kanskje er litt ekstra verdt å lese. Om du har et godt forslag setter jeg stor pris på å få det blant kommentarene her eller på e-post. Du kan også bruke kontaktsiden. Nå føler jeg meg skikkelig pretensiøs, nedturen blir gigantisk om ingen foreslår noe.

Helt på tampen kan det jo nevnes at jeg har lagt til en liten Google Reader-sak nederst i venstre sidekolonne hvor jeg legger til innlegg som jeg kanskje liker litt ekstra godt. I tilfelle noen tror de har litt samme smak som meg, men leser litt færre blogger.

Tja… Det var vel egentlig det, tror jeg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.