Seks sanne og en løgn: Fasit

Ja, da regner jeg med at ingen flere gidder å tippe på løgnen, siden alle de andre påstandene allerede er foreslått blir det strengt tatt bare ett alternativ igjen. Vi tar en liten oppsummering:

Ville bli teaterinstruktør – omvendt av tøffing.
Joda, dette stemmer. På barneskolen skrev jeg og Kim (etterhvert involverte flere seg, da de innså hvilken braksuksess det første stykket ble) to små skuespill som vi sørget for å få fremført for hele skolen. PR-kåte Ivers inntok rollen som Ost (heltene het Gauda og Ost, Trikkefører spilte Gauda), først i en juleforestilling hvor Påskeharen ikke ble særlig sympatisk fremstilt, deretter i et hardkokt mysterium om stjålet ost og kjeks. Vi kalte det siste stykket «Kjeks files», et rasende flott ordspill. Drømmen var å gjøre dette til evig tid, men så fortalte klassens tøffing meg at teater var noe homser drev med. Jeg ante ikke hva homser var, men sanset at det ikke var noe å samle på. I dag hadde jeg nok ikke brydd meg videre.

Bestilte én laptop, fikk tre og leverte tilbake to.
Ærlig talt, trodde dere virkelig at Dell skulle sendt avgårde tre laptoper når de kunne sluppet unna med én? Lite erfaring med nettbutikker rundt omkring forstår jeg. Dette var jug fra ende til annen.

Monopol med millioner.
Greit, jeg innser jo at det et råttent triks, men det var altså aldri snakk om norske kroner. Spillet ble spilt med jugoslavske denarer, og jeg har 63 millioner av dem liggende i et Norgesglass. Helt sann påstand, altså.

Stripping på åpen gate.
Jah. Det var denne da… Vurderte lenge å blogge om denne episoden, men fant ut at jeg ville slite med å få frem nyansene. Jeg spaserte rundt med en t-skjorte som kritiserer reaksjoner etter kalabaliken med Muhammed-tegningene (altså ambassadebrenning osv), men jeg forstår at den kan misforstås (kanskje det til og med er meg som har misforstått?). Fem sinte muskelbunter hadde jeg i alle fall ikke noen interesse av å forklare meg for, så jeg tok like godt skjorta av meg. For ordens skyld syns jeg det var dårlig folkeskikk å publisere tegningene. Jeg gir totalt beng i at man har lov til noe så lenge man åpenbart bare gjør noe for å være ekkel – men jeg syns selvsagt at det er en ganske elendig reaksjonsform å sende dødstrusler og å brenne ambassader. Se der, selv dette ble uoversiktlig og vanskelig. Sant var det uansett.

Diverse kjæledyr som barn.
Alle dyrene har vært innom den Iversenske heim, også skilpaddene. Jeg fikk begge to noen måneder før innføringsforbudet, og hadde dem i mange år frem til mamma syns det var en god idé å selge dem til en bekjent for haugevis av penger. Allerede innførte dyr var visstnok kosher.

Jeg hater Björk og Beach Boys.
…og det overrasker meg at ikke flere følger mitt eksempel.

Null banning i ca åtte år.
Denne er naturlig nok også korrekt, og jeg tror de fleste jeg kjente på den tiden kan backe opp påstanden. Sommeren etter sjette klasse ble jeg nærmest tvunget til å si ordet «drittsekk», og med den barrieren ble språket litt mer fargerikt. Banning i denne forstand inkluderer alt av profaniteter og «stygge» ord i kroppsfunksjonskategorien. Sistnevnte sliter jeg litt med fremdeles, men jeg banner (i følge Ole) ganske mye.

Ingen tippa rett, altså. Et par poeng til Monica som var ganske nære en avsløring med sin kommentar om at jeg er for ung til å ha hatt skilpadder. Bjørnar kan også få ett, siden han har helt rett i at jeg ikke akkurat er trippemateriale.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du er en vantro hund. Måtte du brenne! *Holder seg for øynene og synger «Surfer girl»*

jeg støtter deg på bjørk. du er egentlig ikke helt på jordet på musikksmak.

og så er jeg veldig takknemlig for at jeg har fått link hjem på forsiden. det har alltid vært et savn, iversen revisited har vært en surfeturenes blindgate i årevis, siden jeg aldri gidder å klikke meg inn og scrolle ned lenkesiden din.

Strekker: Noe sånt ja. Det var litt skummelt, egentlig.

Esquil: Musikksmaken min er fabelaktig. Kanskje jeg skal vurdere en kort bloggroll på sida der med tiden.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.