Leksjon 1 for quizmasterspirer

Å avslutte en allerede ganske dårlig quiz med å kjøre en konkurranse som går på at lagene må reise seg fortest for å synge en sang hvor enten vers, refreng, artist, artistens hjemland eller artistens forbanna hund begynner på en gitt bokstav er altså ikke noe å anbefale. Spesielt når det ene laget allerede er dritings og jeg allerede skulle ønske jeg hadde tilbragt kvelden hjemme med stekt banan og Poirot på DVD.

Heldigvis slo vi laget til Kristin. Sier litt om kvelden at ikke det en gang var nok for å holde humøret oppe på (den altfor tidlige) veien hjem.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Etter å ha lest noen av dine seneste tekster er jeg litt bekymret for din mentale helsetilstand. Du synes å være på vei inn i et tidlig stadium av en kald og våt høstdepresjon. I anledning av at det denne uka er fokus på vår mentale helse trår jeg til med støttekjøp og håper det kan være med på å muntre opp din, for tiden, triste tilværelse. Som en ekstra oppmuntring kjøper jeg meg i kveld en stor firkløver (200 gram) og spiser den i solidaritet med deg, Espen. Jeg bestiller herved en stykk Retrosnasen fanskjorte i samme farge som vist under KJØPE. Likte veldig godt den røde fargen med de hvite stripene, selv om jeg er litt usikker på om fargen etter hvert vil forvandles til rødt med rosa striper, noe som ikke er veldig kledelig på en mann i mitt yrke. Håper du snart ser solen igjen Espen, selv om det i morgen er varslet et ufyselig stykke vær over hovedstaden.
Hilsen Roger i Porsgrunn (25 år i Hydro).

Oi, jeg vil også ha en (potensiell) svigerfar i kommentarfeltet mitt! Først må jeg vel ha en (potensiell) ektemann, og etter at jeg avfeide Ole etter kommando fra Maggie, stiller jeg heller svakt der.

Men én gang fikk jeg kjeft av mamma for å ha omtalt henne som «matriarken» i et kommentarfelt, dét er jo en begynnelse. Eller en slutt, eventuelt.

Roger: Du er mye artigere her enn irl. :p

Strekker: Ole er fremdeles ledig (tror jeg), og Margrethe tar fremdeles feil. På den annen side må jeg jo innrømme at jeg heller ikke ser for meg at noen holder særlig lenge ut med Ole. På den tredje ser jeg heller ikke for meg at noen skulle holde så lenge ut med meg.

Poirot er bra. Jeg kjøpte en dvd-box med alle bøkene som er filmet med den gode skuespilleren som spiller Poirot. (Det var en virkelig dårlig setning, men det er sent og du mente hva jeg skjønte.)
Han andre er ikke verdt pengene.

Poirot rocker. Er det David Suchet du syns er bra? Har han spilt i så mange filmatiseringer av bøkene da? Det er litt flere enn to som har spilt figuren, så jeg fikk ikke helt tak i denne. :p

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.