Meme: 7 ting om meg – seks sanne og en løgn

Planen var å kutte ut meme-er, men så tagget bza meg. Jeg er svak. For øvrig har lordx også postet et svar, da er det jaffal så kredibelt det kan bli. Jeg henger meg på.

Syv utsagn om meg, altså. Seks sanne og en gigantisk løgn som det selvsagt er premie for å avsløre. Eller, det er ikke premie da. Bare virka så kjipt å ikke love gull og grønne skoger. Nei, det er ikke enda kjipere å love premie for så å ta den tilbake. Det er bare noe undermålere mener. Undermåler. Eventuelle forklaringer, avsløringer og utbroderinger får vi ta i en senere bloggpost.

Om du er skuffa over den svake gehalten av sex, vold og dop i denne oppramsingen av godt bevarte hemmeligheter må jeg bare få unnskylde meg med at denne «Roger» som driver og skriver semikryptiske kommentarer rundt omkring her for tida er en potensiell svigerfar. Og nei, jenter; han er gift.

Dette memeet har fartet rundt før, her kan du lese januarversjonen.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

ikke søren om du har spilt monopol med flere millioner på bordet.

Ikke søren om du hater Björk og Beach boys! Ikke en gromgutt som har tilkjennegitt sin svakhet for Belle & Sebastian!

Vi eliminerer: For det første […redigert…], så alt bunner egentlig ut i at jo, du banna i dine unge år.

Er det faktisk fare for at bloggere kan finne på å legge seg etter andre bloggeres potensielle svigerfedre som de aldri har sett, men som de burde gå ut fra ikke er av den yngre garde?

Null rette sålangt.

Strekker: Ja, det vil jeg tro. Storrusten kunne sikkert plassert en førtitreåring på ønskelista si, for eksempel. Er vel en over søtti der fra før av.

Nerder stripper ikke.

Ja, du sier noe. Det ville det vært ganske kult å være din stesvigermor.

Du klarte deg ikke i 8 år uten å banne. Du vokste riktignok opp i bibelbeltet, men bibelens barn banner i friminuttene på skolen de også.

Jeg er så fornøyd med at ingen har gjetta det rette svaret ennå.

Skjelpadder som kjæledyr? Er du gammal nok til det då? Hmmm, skeptisk…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.