Monday, bloody monday 31

Det er mandag, og jeg har undervisning fra 8.30 til 17.15 i dag. Dere andre kan jo bruke tid på tull og tøys istedet, men siden jeg er så bitter har jeg bare sanket kjipe lenker i dag. Råttent av meg.

porcupine

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.




Kommentarer

For en hyggelig lenkesamling!

Særlig man går forbi den frustrerende «du-ble-eid» sangen, koser deg med haier og ender opp med å sitte og synge med på teddybjørnsang. Yay. Takk for fin start på dagen (c;

Jeg syns naa ikke saa synd paa deg, jeg jobber fra 9 til 17 hver eneste dag og har undervisning paa universitetet paa kvelden og paa loerdager. En mandag maa du klare. Ogsaa maa du tenke lyst paa det, en kjip mandag betyr mindre kjipe dager resten av uka. du faar nyte dem i steden. Dessuten har du kvelden fri!

Stine hilser!

Vi har vaert i syden i helga; 2 timer i buss, 120 km, 3000 hoeydemeter, men er naa tilbake i verden med snoe paa fjella – det er saa vanvittig kaldt om morran.

Grattis med dagen til Fabricio som fyller 29 idag – han er vaar kjaere samboer. Og naar man snakker om kjipe mandager regner jeg med at det ikke er saerlig kult aa gaa pa jobb kl 8:30 naar du kom hjem fra fylla kl 6:00, jeg er saa glad for at det ikke var meg!

Jeg regner med det var 5-sekunders varianten du makset ut på 59? Jeg klarer altså ikke mer enn 41… Litt bittert det der!

Virrvarr: Så bra at du likte den. :D

Maria: Jeg syns egentlig ikke det er så ille, men å sammenlikne det med lønnet arbeid syns jeg blir litt urimelig. Ellers merker jeg at det der fort kunne vært en mail istedet. ;) Hils Stine!

bza: Femsekundersvarianten, ja. You made my day!

Uff, femsekundersvarianten var horribel. Jeg fikk 44 på den beste.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.