Driftsmelding

Har noen av dere hatt problemer med å laste denne siden ved mer enn et par anledninger de siste ukene? Da er det fabelaktig om du kunne gitt meg en kommentar om det (gjerne selv om du ser mange andre har sagt fra også). Jeg aner ikke hva problemet er, men jeg har slitt med lasting selv både nå og da mens alt annet åpner på sekunder. På forhånd takk.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kan ikke huske å ha hatt noen problemer med det, og jeg er innom flere ganger om dagen.

Nei, her går det bare supert… men ikke få meg til å starte på dagbladet eller nettavisen….herregud da går det tregt

Akkurat no brukte sida nokre sekundar for lenge til å laste…

Hva FAEN er det du driver med Iversen?????????

Her legger jeg en LINK til deg fra bloggen min, Grinebiteren, og så legger du FAEN ikke til en kommentar en gang! Duu burde faen vært kjølhalt horisontalt med en vertikal vinkelsliper helt opp dit sola aldri skinner.

— Grinebiteren

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.