Når jeg blir voksen

ballsDa jeg var liten var det mye jeg hadde planer om å få gjort når jeg om lenge ble voksen.

Jeg skulle ha en leilighet full av sånne plastikkballer i forskjellige farger, en hylle full av VHS-tapes, lekker utdannelse som pastor (jeg trodde det var der pengene lå, noe jeg på sett og vis har forstått at tok slutt for et par hundre år siden) og jeg skulle gifte meg med mamma.

Disse to siste ønskene har jeg naturlig nok slått fra meg, siden jeg verken er kristen eller fra Trøndelag, men de to førstnevnte er nok ikke like fortapte. Det må nesten være lov å si at en hylle med DVD-filmer egentlig er bedre enn en hylle med VHS, for en VHS tar jo like mye plass som to og en halv DVD. Omtrent. Jeg har ikke sjekka, altså, så om noen føler seg kallet er det bare å slå seg løs. Dette bringer meg til dagens store spørsmål:

Er det en vennlig sjel der ute som kan selge meg noen kubikkmeter med plastikkballer i forskjellige farger, nå som Madammen er bortreist en uke?

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kanskje McDonalds har noen billige lett brukte ballrom til salgs…

Siden jeg er fra Trøndelag, så får jeg gifte meg med mora di?

DU HAR IKKE L hmm, caps lock, gitt lyst på gangen full av ballonger i stedet for da…?

Men så er det å å kvitte seg med alle de kjære VHSene som man har brukt åres for å samle på. Jeg har ikke hjerte til slikt.

Frøken Storrusten kom meg i forkjøpet med ballongkommentar, den var pent lagt opp til.

bza: Jeg står over akkurat det eventuellt tilbudet.

Bjørnar: Hun takker sikkert ikke nei, men det var altså ikke helt det jeg mente. Innrømmer det.

storruste og Thomas: Jeg fant litt blodrester fra døra her om dagen som effektiv minna meg på at nei, jeg har ikke lyst på akkurat det der. Dere kan få lov til å vaske badet vårt om dere føler det var litt råttent å la meg rydde opp ballongene og komme på kant med naboene, forresten. :)

Trond: Enig, mine er i barndomshjemmet fremdeles.

Faen, jeg vil jo bættle litt! Ødelegger alt du Espen

Dette var en bra post. ville bare si ifra!

Mori mi er fra trøndelag. Og det er vel ikke lenger siden enn på søndag at du sa at mori mi er mann. Vil det si at mori mi kan gifte seg med mori di? For det ville bare vært en helt egen verden av freaky,

Jeg kan vaske bad. Hm, jo, det kan jeg faktisk, selv om jeg egentlig er litt skeptisk til å vaske andres bad. Men jeg stiller meg tilgjengelig for andre oppgaver, for eksempel trenger kanskje verandaen deres en ny omgang? Eller kanskje dere skal male en ny vegg? Eller vil dere ha gavekort på fem oppvasker? Eller skal jeg sortere ensomme sokker? Eks-hjemmehjelpen stiller til tjeneste. Dessuten er jeg god på å vaske gulv.

din venn Ole: «Mori»?? Var dette forsøk på en eller annen trøndersk bøyningsform?

Bjørnar: Jeg er en kødd, men du ønsket deg da litt motstand i hverdagen? Dette er en slags motstand. Nesten.

Tamara: Det var koselig å høre!

Ole: Haha, foreldrene dine er HOMO!

storrusten: Akkurat nå frister det jo veldig å spørre om du kunne tatt den monsteroppvasken vi har stående som det er min tur til å ta, men jeg var vel ikke HELT alvorlig i forrige kommentar må jeg innrømme.

Jacob: Ole vandrer sine egne veier.

Etter å ha lest kommentarene skjønte jeg ingenting… jeg likte indiana jones siden bedre. er Indiana Jones ekspert selv.P.S! Når Indiana Jones faller ned i sjelebrønnen(stedet hvor arken er), var det et glass mellom Indy og slangen.(og godt var det: slangen sprutet gift på glasset!)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.