Ubrukelige Ivers

Det er litt taperfakter over å ta t-banen til praksisskolen to dager på rad kun for å bli fortalt at det er en tre minutters spasertur hjem mot slutten av andre dagen. Ikke rent lite pinlig heller, det rynkes visst på nesen over latskap i den norske grunnskolen.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg ler av dine geografikunnskaper om Oslo. Ha ha.

Jeg er også en stor fan av å kaste stein i glasshus.

Også t-bane som er så kjipt da. Nå vet du heldigvis bedre til neste gang.

Ole: Du kan heller le av mine latmanssferdigheter, dette var ren gambling på hva som var minst slitsomt. Siden det er oppoverbakke må jeg nok si at banen var et helt ok alternativ, men det tar litt lengre tid da, tid jeg kan bruke i køya.

XmasB: Jeg liker banen. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.