Mer griseri

Den videoen som skulle øke gehalten av sex her på bloggen er tatt av Youtube (men du kan se den her). Det er jo litt kjipt, siden posten både ble populær og linket til annenstedsfra. For å kompensere bringer vi en tegneserieforside fra det amerikanske Archie-bladet og lar de tusen ordene et bilde vitterlig er tale for seg selv.

betty

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dette slår animeporn anyday. Ikke det at, eh… samme kan det være.

Jeg er definitivt litt sur fordi de ikke tillater meg aa bruke youtube paa jobben saann at jeg ikke har faatt se grisevideoen faar den ble trukket tilbake. Jeg har en foelelse av at jeg har gaatt glipp av noe.

Archie blir aldri helt det samme etter at du har sett Chasing Amy, så jeg klarer ikke lenger forestille meg at Archie er interessert i andre enn Krona. He wears the crown because he’s the King of Queen Archies life.

Chasing Amy står i hylla mi, men har aldri blitt sett. Kanskje det skal bli kveldens film. Men Archie var en gang morsomt det.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.