Avast, me hearties!

pirateI dag er det den internasjonale snakk-som-en-pirat-dagen!

Det betyr at du skal.. øh. snakke som en pirat. Hele dagen. Det er lov til å kle seg ut også, faktisk vil jeg (for min egen underholdnings skyld) anbefale å kle seg ut. Gutter, bruk gjerne mascara. Jeg lover å ikke ta bilder.

Yarr!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg prøver og prøver, men det viser seg at veldig få piratord faller seg naturlig inn i de tingene jeg snakker om. Dessuten snakker jeg overraskende lite i løpet av en dag. Men jo mer jeg tenker på det, jo mer synes jeg at jeg har en piratgenser på meg i dag. Den har snorer med knuter på, og sånne rynkegreier, pluss en skikkelig wenchete utringning, spesielt hvis jeg drar litt i den. Dessuten mye perler (dvs plaskuler med perlemorslakk) – det er litt jentepiratenes favorittsmykker, er det ikke?

Hei hå og en flaske med rom!

Shiver me timbers!!!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.