Anonyme sitater (del 4)

Ok, ikke helt anonymt, men jeg regner ikke med at så mange av dere kjenner mora mi. Denne ordvekslinga fant sted via telefon i går, og som bakgrunnsinfo kan jeg berette at jeg nok har vært litt av en skulker back in the days. Skolen gikk fint likevel, så jeg satt min ære i å være der minst mulig. Veldig lite lurt om man har tenkt å studere ved for eksempel et universitet siden, bare så det er sagt. Bli på skolen, unger.

Vi snakker altså om min nye status som høyskolestudent.

Iversen (fleipete tone): …og nå har jeg gått der i tre uker uten å skulke i det hele tatt!
Mamma (helt seriøs): Men så fint da, Espen! Jeg er stolt av deg!

Der har dere mutter med lave krav, folkens.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

juks og fanterier.
dette visste jeg fra før.

Espen, jeg er stolt av deg jeg også!

Mødre støtter. Mødre er dumme. Men mødre støtter.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.