- Det er ikke bare negre, jeg liker ikke andre nasjonaliteter som pakistanere

…sier denne dama:

fiskerstrand
(Bildet er åpenbart tatt med en neger i rommet)

Toril Fiskerstrand er Høire-politiker, men det skal vi ikke holde mot henne. Skamløs stemmefisking med rasistiske over-, under- og bruntoner derimot – der har vi en beskyldning man vanskelig kan ignorere. Æsj og fysj. Jeg hadde bytta Toril mot femten negere og et dusin muslimer på et sekund. Du kan jo lese hele saken på Dagbladets nettsider eller høre klippet hvor hun går i baret her.

For øvrig har det kommet meg for øre at leppestift med orangetoner til en lilla topp absolutt ikke er på moten. Double whammy!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Avisene opererer nå med en litt mildere utgave av den setninga jeg har brukt som overskrift, men etter å ha hørt lydklippet en del ganger ser jeg ikke at det er store vesensforskjellen (med mindre man har vært VELDIG spekulativ med redigeringsverktøyet sitt (nei, jeg tror ikke det tonefallet er noe man kunne redigere, gitt)). Sånn i tilfelle noen planla å kommentere min skamløse bruk av et falskt sitat, altså.

Jeg er flau! Først bare på hennes vegne. Så la jeg merke til etternavnet, og dialekta, en kjapp telefonsamtale til mamma bekrefta det forferdelige. «Vi er ikke i slekt med Torill Fiskestrand vel?» «Jo, hvordan det?» Blah. Tremenningen til mormor var hun faktisk. Har heldigvis aldri møtt dama. Ser hun har meldt seg ut av Høgre etter uttalelsen, da gjenstår det bare å melde seg ut av slekta, så skal jeg være fornøyd for nå…

Æsjafysja!

Egentlig ganske kjipt at Høyre gjør den verste valgkampen i manns minne, de mister jo bare folk én vei. Vi risikerer å måtte holde ut «Vi er Norges største parti»-utsagnene fra FrP i to år til.

Det er utrolig hva folk sier når de tror mikrofonene er slått av.

Folk glemmer helt at dette igjen handler om stortingspolitikk og ikke lokalpolitikk. I Både Røyken og Hurum kommune, i området der foreldrene mine bor, er det fortsatt et stort flertall Høyre velgere. Høyre kunne gått offentlig ut og sagt de elsker Hitler, og mange kommuner vil fortsatt velge Høyre. Lokalpolitikk er helt annerledes da hvorvidt Halvorsen bryr seg om CO2 utslipp ikke berører folk i en kommune som ønsker seg flere båtplasser, flere barnehageplasser og litt mer næringsvirksomhet. Det er ofte stor variasjon på habiliteten til lokale politikere også. Å f.eks velge FRP i Hurum vil bety at en gammel sjørøver vil bli ordfører, og ingen liker tanken på hvor det kan føre kommunen. Helt utrolig at nesten ikke en eneste lokalpolitiker har fått vise seg i flere debatter på TV, og at distriktsendingene på NRK har nesten fullstendig oversett dette også.

Er ikke dette ganske lik sak som den som var i Sverige ved forrige valg?

Jeg synes dette er forferdelig tumt av damen, men jeg blir også ganske kvalm av Pensjonistpartiet. Tullinger.

Tumt er det sikkert også, men aller mest er det nok dumt.

Jeg synes det er godt å se at du fortsetter motebloggingen!

- Nå også med sminke!

bra sak. takk :)

Minne: Det forstår jeg godt. Uansett om dette er rein rasisme eller bare stemmefiske er det jo på viddene.

Thomas: Poeng der.

Grenseløs: Ja, det er åpenbart det. Metoden som er brukt er jo også skammelig, men av en eller annen grunn syns jeg det faller litt i bakerste rekke. Forskjell på Osenbanden og Kveldsnytt, liksom.

Sam: Ja, ok. Poenget ditt der faller litt i fisk siden halve Norge ikke klarer å skille mellom stortingsvalg og lokalvalg, inkludert politikere og de som redigerer og setter opp tv-debatter. Som du sier på tampen; det er ikke mange lokalvalgsdebatter på tv før valget. Det endrer likevel ikke det faktum av Fiskerstrand er en tulling.

Siri: Du tenker på Aschberg-saken? Jo, det gjør nok det. Jeg satt meg ikke så inn i den saken, må jeg innrømme. Pensjonistpartiet gjorde heller ingen god figur, nei.

Heidi: Mogulstatus kommer ikke uten videre, vet du. Må opprettholde formen!

Esquil: Jotakk, det kunne fort blitt mange ganger lengre, men det er jo grenser for hvor balansert man orker å være. :p

Ja, jeg tenker kanskje på Aschberg-saken. Jeg satte meg tydeligvis heller ikke så godt inn i den.

Vi er kanskje mindre overrasket over Pensjonistene? Som om de ikke skulle vide bedre, liksom? Man blir altså ikke klokere med årene. Triste greier.

Iversen: Helt enig i at hun er en tulling, men media tror at dette slakter Høyre ved kommunevalget, når det faktisk ikke er tilfelle i det hele tatt. Høyre gikk opp i både Røyken og Hurum etter Ditlev-Simonsen saken. Det er det som er poenget mitt.

Må jo ikke glemme at dette er tatt ut av sammenheng og kontekst. Sier hun selv ihvertfall. Ikke at jeg kommer på en eneste kontekst hvor slike uttalelser er greit…

Jeg er helt enig i utsagnet til denne respektive kvinnen! De er som en KREFTSVULST! Ingen av oss nordmenn liker egentlig disse svartskallene som leker ranere. Nei, ut med dem.!

Ola: Du må være en stakkarslig unnskyldning for et menneske. Foreldrene dine er nok stolte.

Ja, det er et faktum at det er for mange av oss her i Norge. For mange av oss kan ødelege for norsk egen art. det er ingen vits at hele verden bli som Pakistan eller som Zimbabwe. Pakistan må holde sin egen art så må lille Norge.

[…] outfit-serien “Dagens bekledning“. Jeg har også kommentert ungdommens nyttårsmote og politikere som gjør stygge matchefeil. Solid motejournalistisk håndverk der, […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.