Dagens bekledning 2

Moteblogg er fremdeles hipt og trendy, her på Iversen Revisited slår vi an tonen for høstsesongen! Kursiv var pop forrige gang jeg sa noe om hvor fashionskapet skal stå, men nå lurer jeg på om det er ute. Midt i innledninga. Virkemiddel på skraphaugen. Var så slitsomt å lese. Bruker minimalisme og korte setninger istedet.

fashionDet er retro som teller i dag, som vi ser. Fabelaktige ballongbukser for den motebevisste hiphopper er like friskt i disse dager som i ’85, og både mønster (klikk på bildet for større versjon) og farger i gråtoner er ytterst holdbart. Det er viktig å preservere kontinuiteten i motebildet, grått er en bærebjelke på mange vis. Byksorna er produsert av velkjente California Classic, de kostet ingen ting siden de er arvegods. Ikke bare er det retro, det er vintage. og second-hand. Alt som er fett, med andre ord. Legg merke til den lekre strikken i både liv og ankel. Sexy.

Sorte sokker er ikke optimalt, men det eneste jeg fant. Ideelt sett bør man trekke i hvite tennissokker med rød og blå stripe, om man vil holde stilen. Imidlertid er det viktigste at sokkene er utenpå buksa, i tilfelle det er hull i lomma. Da kan du fort finne en femmer i ankelen, og hvem vil vel ikke finne penger når man kler av seg for kvelden? I know I do!

På overkroppen er det pasteller som gjelder. En småtight skjorte med reklame i klare farger er aldri galt, og aldri dyrt. Like over stjerna har jeg plassert en button i gult med brun tekst som lyder «Just dip me in chocolate and throw me to the lesbians». Veldig riktig i år, lesbianisme og sjokolade er fremdeles ypperlige gateways til sosietetens indre gemakker!

Det er selvsagt helt riktig å gå commando i dette antrekket.

Den observative fashionista legger kanskjemerke til mangelen på skikkelig bling rundt halsen? Dette skyldes selvsagt ikke at en stakkars blogger ikke har råd til slikt, men at bling er ute, akkurat som kursiv.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hadde blitt solgt om jeg hadde sett en fyldig, blond håkki som hadde omkranset skuldrene dine Espen, ellers vil Kiki Sørum og jeg gi deg terningskast 10. Jeg vil dessuten ha en sånn button! Hvor får jeg en slik?

Damnit at jeg ikke er singel må jeg si! :)

Bjørnar: Jeg leita etter en bra parykk, men måtte resignere. Kiki og jeg går selvfølgelig way back. Buttonen tror jeg ble kjøpt på free record shop i Østbanehallen for noen år siden.

Minne: Takk det samme, du. :p

det er så vakkert! jeg får tårer i øynene så vakkert er det. Du er min favoritt moteblogger!

Du ser ut som du bor i Ukraina.

Jeg er fryktelig enig med Kent. Absolutt favorittmoteblogger! Oh my.

Kent & Røvis: Det varmer!

Sam: Ukraina er jo i vinden for tiden.

[…] har det kommet meg for øre at leppestift med orangetoner til en lilla topp absolutt ikke er på moten. Double whammy! Hold deg oppdatert med sånn nymotens RSS-feed! « Forrige: Dagens […]

Kan grønne slagstøvler sette prikken over i-en når man ferdes utendørs?

Vel, det avhenger naturligvis av om de har sånne stilige hvite striper over fotbuen eller ikke. Det er vel opplagt, radiohode.

Hver gang jeg er litt lei meg, går jeg inn og ser på dette bildet, og så blir jeg glad igjen.

Heder og ære for å faktisk dimensjonere bildet slik at du virker både kort og tjukk. Godt vi har en motvekt til jentebladenes photoshopping!

når kommer videoen med hammertime-dansen og disse buksene?

dette er kvalitet :) kanskje særlig teksten.

[…] er en erfaren moteskribent og har tidligere begått skriverier om både ditt, datt og sånt. Tags: Generelt, Kultur & media, […]

Hvite tennissokker er herlig :)

Chaltens siste skrik: STICKY & SWEET

storrusten: Ja… Dimensjonere bildet slik, akkurat. Det var det jeg gjorde! :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.