Journalistisk lekkerbisken 5

Det er tøft å jobbe i avis for tiden.

Av og til sitter de på desken i Aftenpostens nettutgave (de har vel en desk der og?) og tenker «Gurimalla, nå er det lenge siden vi har føkka totalt opp, hva? En uke, minst!» for seg selv. De færreste tør å gjøre noe med det, men Eirik Fardal har baller nok. Eirik er en som får ting gjort. En go-getter. Han skriver like greit en overskrift, peprer den med skrivefeil og irriterende anførselstegn før han smetter den inn på Aftenposten.no – uten artikkel under.

Dette er det vi kaller stil.

altgalt

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Respekt. All min respekt er tilegnet Eirik. You’re man man.

Det ligger faktisk noe bak spøken din om at redaksjonen planlegger en fuck-up av og til. Jeg har vært på «planleggingsmøte» for Lydverket (på NRK) og det endte vel bare med titallige vitser om den forrige paven. Vi konkluderte med at han var en robot og pavestolen var batteriladeren som han hele tiden måtte være plugget til.

Det er vel derfor Lydverket har omtrent 300 seere.

Jeg tror de ansetter trente aper. Og det er tidenes største skilsmisseoppgjør INNEN FOTBALL. Ikke ellers. Slik sensasjonsjournalisme burde straffes med å putte tunga i kjøttkvern.

Haha, nydelig observert :) Det er min store draum og, å virkelig drita meg på ut på nett med slike feil. Men eg trur viss eg først skulle gjort det, så ville eg hatt med ein slik flott ‘s og :)

siiiiip…

uhuuuuuuulk…

(nei. sant. jeg skulle slutte med fake-nicks. sorry.)

Anda: Sikkert lurt å tøyse litt innimellom, så virker alt annet litt ekstra seriøst.

Sam: Han hadde sikkert med det i arti… neivent.

kvitveis: Åh, ja, de er søte. Bindestreken her kan vel egentlig nesten forsvares, ihvertfall kjenner jeg folk som ville gjort det, men det ser jo gudsforjammerlig stygt ut.

Eirik/Esquil: Nå ble jeg skuffa. Trodde media hadde oppdaget meg. :(

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.