Monday, bloody monday 27

På lørdag plasserte jeg meg i en sofa litt utpå ettermiddagen, og reiste meg praktisk talt ikke fra den før etter ti timer. «Life on Mars» er moro (om enn noe oppskriftsmessig til tider), og det gjør seg veldig bra med en hel sesong i strekk. Ellers har den Iversenske helga gått med ti… øh.. ok, jeg har ikke gjort et slag (utenom å se på tv, men det teller vel ikke som et slag) på flere dager. Skam på meg.

amish

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Siden jeg er på ordspilltoget for tiden, vet jeg at jeg burde skrive et eller annet morsomt om at du jo helt sikkert har gjort et slag med poker. Men er for trøtt, så det blir ikke. Men nå vet du at det kunne vært.

Vi laga ei sånn kjedereaksjonsrekke (den gangen for lenge siden) da vi bodde på Skillebekk. Ikke like brennende, men ganske gøy likevel. :-) Vi brukte hele stua, og den var ganske stor.

Det isdanserbildet sier igrunnen alt man trenger å vite om sporten.

Sonja: Vi får leve på de potensielle minnene.

Thomas: Men dere filma det ikke? Skam deg.

Kim: Kanke nekte for det.

Joda, vi har det i elendig kvalitet på en mobiltelefon. Jeg prøver sjølsagt å få fatt i den nå, om enn noe halvhjerta, da jeg er litt redd for å faktisk huske hvor dårlig det var.

Jeg har troa på deg, Thomas.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.