Jeg lurer på noe (igjen)

Er det ok med dagens mandager, eller ville det vært bedre å spre lenkene ut som «dagens»?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg stemmer på å spre dem utover!

Jeg synes… Neiventa, har ikke vi allerede snakket sammen idag? Og ellers ønsker jeg meg mer blogging om/fra Madammen, og jeg liker det at du har korte innlegg veldig godt, og kan du ikke sparke igang vår venn Ole igjen? (Det tas også til etterretning at undertegnedes gjestebloggerbidrag har vært skrantent. Mental sort kamel sendes i egen retning.)

Hold dem samlet på mandager. Greit å ha litt å gjøre når jeg sitter å venter på kaffen :P

man kn jo ikke ha en hel bloody uke. ha det på mandager

Mandagsbloggene dine ruler, og er du i tvil så får du heller sette opp en poll på det…:)

Jeg syns du skal ha de på mandager, for ellers får vi bare lenker i bloggen din. Jeg vil ha andre innlegg enn tekst også!

Og i tillegg kan du be spam-filteret om å slutte å være sur på meg.

Delte meninger her, gitt.

For ordens skyld. Det jeg har lurt litt på er å bare legge inn et element mellom headeren og innholdet hvor jeg daglig ville byttet ut den aktuelle lenka. Det ville ikke blitt daglige oppdateringer og et giga-arkiv med lenkedager (med mindre det er hva folk ønsker). Ka dekk sei?

-Don’t change a winning team…
-Don’t fix a thing that’s not broken…
-Alt var mye bedre i gammledager….
-Forandring fryder IKKE

Neineinei! Vi vil ha alt på mandager!:) Siden du lurte…

Dagbladet har i ikke så endeløse tider skrevet «Endelig fredag» og det var absolutt ingenting som var bedre enn å våkne med latterkick og underholdning og den så herlige tittelen. Fortsatt i samme stil, men flytt det til fredag. Jeg er sikker på at du banker Dagbladet ned og igjennom støvlene. Eller skjermen. Eller tastaturet. Eller…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.