Driftsmelding/Avstemning

Ny avstemning er på plass, jeg er interessert i å vite hva deres forhold til RSS-lesing er. Stem som gale, jeg håper det er alternativer nok denne gangen.

Over til forrige avstemning.

De fleste av dere, 35%, var mest redde for Columbo. Stephan Derrick lukeparkerte seg inn på andreplassen mens alternativene Morse, fryktløs og alternativløs måtte kjøre videre til en dyrere parkeringsplass. En fattig prosent stemte på Kojak, og jeg har følgende konklusjoner basert på denne undersøkelsen:

Nåh. Du skal stemme, skal du ikke?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er en viss sjarm med Columbo. Han gir et inntrykk av at han ikke har peiling på hva han driver med, og det ender jo selvsagt med at Morderen avslører seg selv der også. Columbo er jo sjef.

Og selvsagt skal vi stemme. Ihvertfall jeg.

I

Wtf? Gidd å ditche mine nydelige fjortiss-sms-tegn. Det var et hjerte der, før RSS! Gosh.

Du er tydeligvis ikke nerd nok til å forstå at HTML-koder lukes ut. Eller någet… Bruk derfor det nyutviklede fjortisstegnet: >4. Same shit, new symbol (wrapping). Så skjønner kanskje ikke fjortissene en dritt og vi får endelig gitt dem tilbake med egen medisin (tegnsett).

Men sånn for å legge til noe som har med saken å gjøre, og gjøre et elendig forsøk på ikke å gå fullstendig off-topic atter en gang, men heller rette opp den foregående kommentaren, som forøvrig også ble skrevet av meg, full av feil, vil jeg tilføre at det ikke finnes en sjel, bortsett fra meg selv, som bruker min egen RSS og at jeg derfor anser RSS som noe fullstendig ubrukelig. Fancy, men ubrukelig. Det er kanskje ingen som leser bloggen min heller, men dog.

Kjeder meg bittelitt, ja.

Det der er bare tull, Joakim! Jeg abonnerer nemlig på din RSS, så da har du ihvertfall to (med deg selv inkludert). :)

Jeg er en av de nerdene som er fullstendig avhengig av RSS (eller feed i annet format). Det er håpløst å sjekke mange sider uten feeds. Jeg bruker det langt i fra bare til blogger, men også til mange andre nettsteder. En forutsetning er nesten at de ikke poster for mye. Da blir det rot, som for eksempel med en nettavis.

Prosentvis har jeg helt klart mange besøkende som ikke bruker feeds, men ville absolutt ikke vært foruten RSS’en min.

XmasB: Jo, men i Derrick er det liksom så påfallende. Man sitter og venter på rykninga, liksom.

Nerd: Jeg tror vel unge Bugge traff en spiker der? ;)

To siste: Jeg tror RSS er relativt mye brukt. Nå nekter jo jeg å godta dagens lesertall her, siden en tredel av dere har forduftet siden februar, men det er relativt mange som abonnerer på RSS-feeden. Selv bruker jeg ikke RSS (ok, har et par favoritter i google reader siden jeg bruker iGoogle som startside) fordi jeg liker å ta en runde manuelt.

For øvrig er det interessant å lese hva folk egentlig mener om RSS og RSS-løsninger.

Du har vel strengt tatt glemt «jeg skjønner ikke helt hva rss er for noe, men jeg har det for det om»-alternativet. Ikke det at jeg ville svart det, altså. For jeg VET hva rss er nå. Tror jeg. Nesten helt sikkert.

Jeg stemte «aner ikke», men jeg tror jeg bruker det. Stemmer ikke det når jeg har noen blogger på Bloglines? Altså; jeg aner ikke hva RSS er, men jeg tror jeg bruker det…Eller kanskje ikke.
Ja, nå så jeg at Sonja DaA sa noe av det samme, men jeg gidder ikke å skrive kommentaren på nytt. Ok?

Å røverdatter, jeg liker deg så godt akkurat nå. Jeg trodde virkelig at jeg var den eneste (selv om jeg snedig kamuflerte det i kommentaren min).

Jeg skrev kort litt om hva RSS er på siden min i oktober.

Ellers er det mange gode forklaringer på dette rundt omkring, for eksempel på Wikipedia.

Det var ekstremt lite gjennomtenkt og ikke minst urutinert. Arg, så pinlig. Men verden ble annerledes den dagen jeg oppdaget RSS. >4 var fint da, f9z.

Sonja og Røvis: Ja, glemte det alternativet- Følte det ble dekket av «jada, jeg bruker rss». :p Og jo, bloglines er en rss-leser, den gjør bare ting litt ekstra enkelt.

XmasB: Der saboterte du jo min egen planlagte «hva er rss»-post. :p

Dyvekenerden: Skam deg.

Sorry. Men det er plass til flere sånne poster. Gjerne med jevne mellomrom. Det er også en fin måte for deg å skaffe flere faste lesere. Kjør på.

RSS er et must, ville aldri lest all svadaen her uten. :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.