Monday, bloody monday 25

Nå som jeg har gått hen og immatrikulert meg som student er mandager igjen like kjipe som jeg husker dem. De siste fire årene har jeg hatt jobber og studier som ikke har tilbudt noen særlig ukerytme, så mandagen har ikke vært den fæle dagen alt starter på. Nå, derimot, hater jeg mandag. Som alle andre.

kort

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kom deg ut av allmennlærerstudiet hvis du ikke vil gå der, for det vil jeg!!! Venter på at noen få skal droppe ut, så dropp i vei er du snill.

Not to worry, jeg er motivert og klar for fire år med allmenlærerstudier. Det er vel uansett lov til å mislike mandager? :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.