Advarsel

Det viser seg at jeg er dritgod på paintball. Dette til orientering (for øvrig braker orienterings-VM løs i morgen, om du mot formodning skulle være interessert i kvasi-sport).

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Oi oi – fikk en geniaol ide her nå. Paintbal må da være utrolig underholdende hvis man kombinerer det med litt tjuvjakt på orienteringsløpere. Hvem treffer flest orienteringsløpere på en time f.eks

@Knut Stian: Dette vil jeg se på YouTube!

Litt paintballsnikskyting vil vel gjøre de fleste sporter mer underholdene å se på? Tenk skiskyting, noen popper plutselig opp bak blinkene og skyter tilbake.

OK. Ved nærmere ettertanke – kanskje ikke så lurt å gjemme seg bak blinkene…

Fotball hvor keepere og linjemenn har paintballgevær kunne jo sikkert slå an?

Å få en advarsel av en dommer med paintballpistol burde få noen spillere til å forstå alvoret.

Eventuelt bilsport hvor tre programledere lager limousiner og lar dem gjennomgå en rekke tester, hvorav en av dem er en test av hvor god sikkerhet den har ved terroraksjoner, så limoen må ta en u-sving ved en roadblock uten å bli truffet av for mange paintballkuler. Det blir straks morsommere når du oppdager at en an limoene er en cabriolet:

http://youtube.com/watch?v=66mAGtwuJdQ

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.