Minner

Jeg husker da jeg bodde i studenthybel på Sogn og kunne høre jenta i hybelen over meg drive med nookie sammen med typen sin, en ubarbert lømmel med kam i baklomma. Vi pleide å utveksle sinte meldinger på interntelefonen og vanligvis endte det med at jeg spilte høy musikk jeg visste hun hatet. Vi traff hverandre aldri ansikt til ansikt, med mindre vi tar med den gangen ei som kan ha vært henne så på meg med skadefryd i øya da jeg låste meg ute i bare slåbrok. På den annen side var hun ikke alene om å fnise. Det er ikke like moro å overhøre at ekteparet i etasjen under her jeg bor nå krangler om hvem som skal sette den første overdosen. Heldigvis aner jeg ikke hvordan de ser ut heller.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.