Dagens bekledning

Det er in å blogge om mote, og trender følges her på Norges hippeste nettsted. Fra og med i dag (eventuelt bare i dag) er Iversen Revisited en fashion-blogg. I kursiv. For pokkern.

fashionUnge Iversen er her ytterst kledelig antrukket i løssittende brune bukser i et eller annet stoff fra Hennes & Mauritz (ukjent pris, sikkert under 200 kroner). Det er buksene som er kjøpt på H&M altså, ikke stoffet. Det vil si, stoffet er jo en del av buksene, men det er ikke jeg som har kjøpt stoffet og sydd bukser. Buksene var ferdigproduserte.

På overkroppen henger det en ugudelig kul t-skjorte, kjøpt for en slikk og ingenting på HMV i London. Klær kjøpt i London er kredibelt! Ble du litt vill i nikkersen nå, VamPus? I think so.

Sokkene er sorte og stilige, de kom i en fancy tre-pakning og kostet 120 kroner. For alle tre. Sokker er forbruksvare og skal være litt røffe i kantene. Det er inne i år.

Fottøyet, kledelig skjult under akkurat passe lange benklær, er urbane kjipp-kjapper fra Adidas, en gave fra en god bekjent.

Helt under, der man ikke kan se, sprades det rundt med en hodeskalleboxer, kjøpt på Cubus (ikke at jeg noengang handler på Cubus) for 100 kroner under et salg (ikke at jeg noengang handler på salg). Veldig sexy, såklart, på den rette kroppen.

Høstfarger og David Hasselhoff er virkelig i vinden for tiden, det er jo tross alt nesten høst (Og filmversjonen av Knight Rider kommer om et lite år).

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg liker kursiven, jeg liker den kronglingen rundt buksene kjøpt på HM, jeg liker t-skjorta, jeg liker at du moteblogger, jeg liker at du ser på sokker som forbruksvare, jeg liker HMV (selv om du kanskje ikke kan ta noen kred for at de eksisterer?), jeg liker at du bruker uttrykket «vill i nikkersen», jeg liker at du tar med klær som ikke vises på bildet, jeg liker at det kommer en Knight Rider film og jeg liker at du moteblogger (ja, jeg liker det så mye at det må nevnes to ganger. Det skyldes ikke i det heletatt at jeg er trøtt og glemte at jeg hadde nevnt det tidligere). Det eneste jeg har å utsette, er at det da vidderlig heter flip-floper.

Snasen t-skjorte, Espen.

La meg vite om dette funker som det skal, OK?

Burde det ikke egentlig være slik at når man tok musepekeren over bildet, ville man kunne se de plaggene som ikke kan sees på førstebildet?

Kristin, nå fikk du meg til å prøve å trekke t-skjorten av han med klikkern, før jeg plutselig innså hvor dumt OG creepy det var!

Tribute til FashionFiles detta eller? :)

Haha — herlig! Du er pinga:)

Jeg ser fram til daglige oppdateringer fra klesfronten i det iversenske hjem.

Sonja: Sånne kommentarer liker vi!! Tusen takk. :D

Jannicke & Kristin: Jeg ser gjerne at dere holder grisepraten for dere selv. :p

Thomas: Funker som fasan!

Nicolas: Selvsagt. Moteblogg er jo in.

Tiram: Aaw, jeg var veldig happy med denne selv også. :)

Bra forsøk, og enda bedre t-shirt. Følger spent med på fortsettelsen her..

[…] jeg egentlig syns dere burde lese mitt forsøk på å moteblogge en gang til istedet for å sjekke lenker blir dagens utgave litt amputert og bildeløs. Så det […]

[…] hipt og trendy, her på Iversen Revisited slår vi an tonen for høstsesongen! Kursiv var pop forrige gang jeg sa noe om hvor fashionskapet skal stå, men nå lurer jeg på om det er ute. Midt i […]

Hei Espen, mote og trender – ante ikke at det var en del av ditt univers. Poengsum fra mitt litt hastig sammenrakede dommerpanel, hvor 10 er den høyeste karakteren: 1-0-1-0-3. Sånt rent bortsett fra at det ble lite poeng, så er min dom klar: Du kler deg som en gjennomsnittlig oljearbeider ute på en plattform. Siden dette ikke ble så positivt som intensjonen var så får jeg minne deg på at Sunderland fikk et fint poeng i går etter et hederlig 2-2 resultat. Det er tidlig søndag morgen og jeg har tatt en liten pause i arbeidet med å tømme jorda for dinosaurblod og gi mitt lille bidrag til krigen for en isfri planet. Dagens kulturelle inspill: Leser en krim fra Shanghai, artig lesing. Husker ikke forfatterens navn, må komme tilbake med det seinere. Men hvis du noen gang er på Filippinene og trenger et nytt par sandaler så kan du for eksempel si: May tsinelas ba kayo? Siden du på en så snedig måte promoterer adidas slipers mener jeg.
Ha en god søndag og hils min datter god morgen eller det pleier vel mer å være god ettermiddag.

Rogern: Det der var en go’kommentar på så utrolig mange nivåer. Du burde virkelig gjenoppta din egen blogging. :D Kampen var spennende, utrolig herlig når Miller putta ett minutt før slutt. Ikke veldig fortjent, men vi tar dem hjemme. Om jeg kler meg som en oljearbeider kan vel du fikse meg litt arbeid der ute, hva?

[…] Fashioniversen […]

[…] er en erfaren moteskribent og har tidligere begått skriverier om både ditt og datt. Hold deg oppdatert med sånn nymotens RSS-feed! « Forrige: Zoologisk skolering […]

[…] er en erfaren moteskribent og har tidligere begått skriverier om både ditt, datt og sånt. Tags: Generelt, Kultur & media, […]

dddduuuussssttttttttt

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.