Foreldreskolen (del 4)

I “foreldreskolen” tas det opp saker og ting som vi alle husker fra de unge år. For dårlige foreldre er dette en serie som kommer til å være til stor hjelp, da jeg selv endte opp som et meget vellykket individ. Hva jeg skriver om kan være opp til dere, foreslå neste tema som en kommentar!

I dag: Døm deg selv!

I denne fjerde delen av Foreldreskolen har jeg lagt leserbrev og slikt til side for å presentere Den Store Foreldretesten som jeg har brukt mye tid på å perfeksjonere de siste dagene. Om du trykker på det fantastiske Test deg selv-bildet er det straka vegen til omtalte test. Enjoy!

testdegselv_perfekt

Husk at det er lov å ta testen selv om du ikke enda har fått deg kids – her måles naturligvis også potensialet ditt som forelder, og du får et fint grunnlag for å vurdere om du skal ordne deg unge nå, eller drøye noen år for å bygge opp bedre kunnskap og kulhet. For det må understrekes, en god forelder er en kul forelder.

Post gjerne resultatet ditt i kommentarfeltet!

Dette innlegget er hentet fra Barndomshjemmet, og mangler derfor alle sine kommentarer. Testen har også æ-ø-å-problemer.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.