Spørsmål jeg gjerne skulle stilt

Før jeg begynte å blogge pleide jeg å google meg selv ganske ofte. Nå er jo navnet mitt (eks. mellomnavn) ganske generisk, så resultatene var vanligvis lite å samle på. Før denne bloggen så dagens lys var det en fotograf i Sandefjord og en journalist i Stavanger som dro hjem treffene. Nå er det ikke sånn lengre, og det liker jeg relativt godt. Jeg tror ikke det er stort å finne her på bloggen som kan skremme bort kommende arbeidsgivere, liksom. Om du mener noe annet setter jeg pris på et pip, for da har jeg jo åpenbart glemt en morsom bloggpost.

Siden totalt uviktige karer som meg ofte selvgoogler regner jeg jo med at mer profilerte folk gjør det samme. I den anledning har jeg noen spørsmål jeg hadde satt pris på om dere (kjentfolka) kunne svart på:

Om dere andre lurer på noe er det fritt frem for å spørre i kommentarfeltet. Såvidt jeg veit finner google frem der óg.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

[…] Iversen: At google sig selv […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.