Nytt reisebrev

Hvor kult tror dere det er aa vaere halvveis i ferien, og plutselig faa beskjed av minibanken at «du er blakk som bare faen» naar det egentlig skulle vaere flere tusenlapper tilgjengelig?

Det skal jeg si dere: Ikke saa jaevla kult i det hele tatt.

Onsdagen gikk i vasken, for denne pengemangelen fikk vi ikke vite om foer like etter at banken i Norge hadde stengt. Spekulasjoner gikk paa om vi kunne ha blitt svindlet i en restaurant, vaert utsatt for skimming eller bare ha regnet helt totalt feil. Det siste hadde vaert fryktelig pinlig, saa jeg haapte mest paa at noen hadde knabba gryna paa et vis.

Torsdag morgen ringte jeg til banken og spurte om de kunne hjelpe litt til med aa spore opp de manglende tusenlapper, men tror du jaggu ikke pengene helt automagisk hadde dukket opp igjen iloepet av natta?

«Men Ivers, du har ikke bare rota litt da? Ungdom i storbyen faar fort panikk om ting skulle vaere litt utenom det forventede» sier kanskje du, og den tanken ville nok jeg ogsaa tenkt – hadde det ikke vaert for sms fra banken paa onsdag med varsel om at det kun var 3 kroner igjen paa konto. Det hjelper litt at dama i banken min heller ikke forsto stort, men en dag gikk altsaa totalt i vasken siden vi ble noedt til aa spare alle kontanter til eventualiteter saa vi i det minste ville komme oss hjem til Norge. Sjelden har jeg vaert saa fornoeyd med aa ha kjoept returbilletter med toget som i gaar.

Og ellers?

# Simpsons – kjemisk fritt for norske undertekster.
# Star Wars-utstilling med skummel Dart Vader (surprise).
# Lykkerus etter aa ha faatt tilbake spenn. Det kan ikke nevnes nok.

Dette reisebrevet hadde vaert saa mye kulere om vi ikke hadde kasta bort en hel dag med pengesavn.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Av og til tar hotellene depositum selv om du allerede har betalt, fordi de ikke er helt tilpasset dette her med internettbestilling og forhåndsbetaling. Og så gir de deg pengene tilbake etter at du har vært på ferie litt (og etter at du har prøvd å handle klær for 1500 kroner og ikke hatt dekning på kortet)

samme skjedde oss i USA.
plutselig var det trukket fire summer fra kontoen til atle, et på tre tusen og tre på noen hundre kroner.
vi hadde ingen anelse om hva det var for, og plutselig kom summene tilbake, en etter en.
er usikker på om atle fant ut hva som skjedde.
heldigvis satt vi med hvert vårt kredittkort i tillegg til visa.

Jeg har også sett Simpsons, kjemisk fritt for både undertekster og engelsk tale. Den var nemlig dubbet på spansk… ;)

Håper dere har hatt en flott tur!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.