Reisebrev uten norske bokstaver

Opplevd paa Gardermoen:
# Plukket ut som potensiell terrorist i sikkerhetskontrollen. Maatte ta av sko og resitere den norske nasjonalsangen. Tre millimeter fra full cavity search.

Opplevd i London saa langt:
# Fant hotellet etter aa ha prestert aa spasere rett forbi. Fire venstresvinger senere var vi paa plass.
# Brukte halve reisebudsjettet paa room service. Aa reise uten aa egentlig ha god raad er sikkert ikke like kult naar vi skal sjekke ut som det er akkurat naa. Aaaaah, saa mett!
# Doermann lurte oss til aa gaa ut en kjedelig doer istedetfor den kule svingdoera.
# Fant Noel Coward Theatre totalt uten aa i det hele tatt ane hvor det laa i utgangspunktet. I det Madammen sa «naa krysser vi gata og kjoper et turistkart der borte» dukket plutselig teateret opp like foran nesene vaare.
# Kjopt musicalbilletter av verdens mest homofile mann: «When she came on, I simply broke down in tears!» (Om forrige Barbra Streisand-konsert)

Skal oppleves:
# Se «Avenue Q» live foer Ole!

Plagsomt:
# Elendig internettcafe uten mulighet til aa formatere skikkelig.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Å reise uten å ha helt oversikt over hvor mye penger man har er kult når man tar ut penger konstant og ikke belastes før 45 dager senere hjemme i Norge. Whammy! Hva skjedde?

seriøst? måtte du synge ja vi elsker mens mannen stod klar med gummihanskene? hm. det aner meg at jeg ville trivdes som grensevakt.

Hvis du skulle finne på å kjøpe turistkart selv om du da fant Noel Coward (bra jobba forresten – jeg tror de skiftet navn for noen år siden, så alle (begge) skiltene har et annet navn på seg(de som viser retningen altså. Jeg tror selve teateret har klart å få opp nye skilter siden navnebyttet)) så kan jeg anbefale disse London AZ-bøkene de har overalt. Det beste kjøpet jeg har gjort når det gjelder sånne turistbøker (tror selv lokalbefolkningen bruker dem).

Hva? Kan du ikke alle ascii kodene i hodet?

høres ut som en god start.
misunnelig.
jeg må snart tilbake til london.
mye å se, mye å gjøre.

Rabbagast: Hehe, oversikten er til stede (selv om det kanskje ikke vil virke slik i neste reisebrev…) selv om det ikke er saa enorme summer aa bruke. :)

Esquil: Jeg KAN ha tatt meg noen friheter der.

Sonja: Takk for tips, men naa er vi jo helt lommekjente her. Tror skiltene er oppdaterte, de hang over ens med et turistkart jeg kikket paa.

Andre: Nei, jeg har glemt alle som en. :(

Rutha: God start. Men saa var det over… Mer om det i reisebrev.

Avenue Q!!!!!!!

Heldiggrisen!

Jeg har måttet lære meg ascii-kodene om igjen, så her er de, selv om du er kommet hjem igjen og ikke trenger dem lenger:

å ALT+ 134
ø ALT+ 155
æ ALT+ 145
Æ ALT+ 146

i farten husker jeg ikke Ø og Å, men de ligger rundt samme området..

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.