Opptelling

Opp med lanken, alle som syns søndager er bånn!

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Nei, nei, nei. Søndager er topp! Man kan late seg med god samvittighet fordi Gud har sagt at det er lov. ;)

idag er en rolig og koselig dag.
atle sover og jeg sørfer internett etter leilighet.

Søndag er den ultimate sløvedagen, ingenting bedre, med mindre man er fyllesyk, men da er det jo likevel fint at det er Søndag så man ikke må jobbe i den tilstanden…

Jeg setter st o o o r pris på mine sløvedager. :-) Tommelen opp!

For en gjeng.

Herlig svar, Iversen :0)

Jeg likte ikke søndager før…det var før jeg fikk kreft. Nå er jeg umettelig på alle dager :)

Betty

Søndager er bare ille om man er i Arendal. Da kan man akke seg over at man ikke kunne svare på støvlekall fra Oslofrøkner på lørdagskvelden. :\

Jeg hater søndager. Og jeg vet din venn Ole og Trikkefører er enige, vi diskuterte det forrige søndag og endte opp med å gå en nattur på Hove for å traske av oss tungsinnet, mens Ole var kledd i Matrix-frakk og vi lagde filmplott. (Hørt noe om det ennå? Det blir en höydare!)

lanke

Jeg syntes søndager var kjedelige før fordi alt var stengt og man ikke fikk post. Nå derimot får man jo post hver dag, og stadig mer er åpent selv på søndager. Så nå har jeg ikke så mange gode argumenter igjen å hjelpe deg med, Ivers.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.