Monday, bloody monday 22

I kveld reiser jeg til London, og derfra kan dere forvente reisebrev. Forrige gang jeg dro utenlands hadde jeg med meg Ole, denne gangen får bare Madammen være med. Ole er jo i Asia (for å kjøpe kone). For dere som ikke liker reisebrev fra koloniene er det trange tider her på Iversen Revisited, men jeg blir bare i en liten uke. Links a’hoy!

skolebarn

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg ble relativt nysgjerrig på bildet, jeg. Hva er det som skjer? Barneskole-elever som stenger lærerne inne på skolen i løpet av matfriminuttet? Tilhører det en av lenkene eller er det selvopplevd?

Verizon er også blant verdens mest forhatte imobiltjenestetilbydere. Tro meg. Jeg har erfaring. De tilbyr faktisk ingen tjenester, bare høyt blodtrykk.

Jeg er kul husker du. Og de pandane var fantastiske!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.