Glemsom

I går kveld, klokka 20.53 i den Iversenske heim:

Du, skulle ikke vi vært på kino nå?

Og jo, det skulle vi. Forhåndsbetalt og greier. Bra jobba!

Stikkord: , , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Sloeve saker gitt! Myhre gikk av, betyr det money paa deg?

Haha, godt jobbet! Hvilken film gikk herren glipp av?

Trikkis: Ja, jævlig sløvt. Unibet har ikke betalt ut enda, men jeg regner med at pengene er på plass når jeg kommer tilbake fra kino I KVELD. Greit å tjene litt penger på det, for jeg er som kjent veldig mot hans avgang. Skjønt, når han ifølge media velger å gå av selv er det vel et glass somhar rent over for ham. Jeg hadde troa på Myhre.

Espen: Ja, vi satt i flere timer og skammet oss. Filmen var den nye Potter. Vi skal se den nå, om vi ikke går oss bort…

Hm. Nye Potter sier du? Gi beng i filmen. Alt for mye klisjèer, selv for min smak. Jada, jeg gråt et visst sted, men det var bare fordi jeg visste det kom til å skje, og hadde filmen vært slik den skulle ha vært, hadde jeg fremdeles vært i sorgeperiode nå. Det er en grunn til at jeg bare har lest femmeren to ganger.

Nye Potterboka, derimot..

Kona fikk en telefon kvelden før vi dro på ferie, -Hei, vi bare lurte om dere kommer i dag?
Det var fra hotellet vi skulle bo på i Kristiansand. Vi bommet med en dag… Needless to say, vi dro ikke den dagen.

Potter begynte som en middels film, og har bare blitt dårligere med årene… Hver eneste nye er dårligere enn den forrige. Bare min mening selvsagt. :)

Maren: Jeg syns ikke den var noe særlig, men bøkene interesserer enda mindre. Men når man har sett alle de andre og er i kinohumør må man nesten se den femte også. Dessuten hører jeg fra fantaster at det vanskelig skal gjøres å lage de neste to filmene kjipe. Denne virka mest som en transportetappe, egentlig.

XmasB: Haha, DEN slår min syns jeg! :D Jeg holder knapt styr på disse Potter-filmene, men mener å huske at jeg har likt et par ganske godt. Denne syns jeg var den klart svakeste så langt (jeg har, i motsetning til mange andre, ikke så mye i mot Columbus-filmene).

Potter er konge!

Let the flaming begin! (neida, skal ikke krangle noe mer jeg…)

Hvis den siste filmen er den svakeste venter jeg heller til den kommer tv3 som matiné om noen år.

Btw, Iversen, kan ikke du ta en titt på hvorfor CoComment ikke fungerer optimalt på siden din? Den får bare med seg tittel på siden din, og lite mer. Det fungerer forsåvidt, men jeg får ikke med tittelen på selve innlegget. Bare Iversen Revisited.

Betty: Mjo, mja…

XmasB: Skulle gjerne undersøkt som bare det, men jeg aner ikke hva jeg skal se etter en gang.

Sorry. Jeg har brukt CoComment så mye at jeg ikke tenker over at det ikke er kjent for alle. Mest sannsynlig er det vel egentlig få som vet om den.

CoComment.com er en side som hjelper deg med å holde oversikt over kommentarer som måtte dukke opp på blogginnlegg og andre steder man kan kommentere. Det finnes andre tjenester som gjør det samme, men jeg har ikke testet noen andre i særlig grad. Uansett er slike sider veldig kjekke når man ikke alltid har hundre prosent oversikt over alle stedene man har kommentert, og lurer på om noen har svart. Selv synes jeg det kan være litt frustrerende at kommentarfeltet sjelden fungerer som en dialog, fordi leseren aldri kommer tilbake for å se om noen har svart på kommentaren han/hun valgte å legge igjen.

Å legge inn støtte for CoComment for WordPress er en smal sak, og er godt forklart på sidene deres. Det dreier seg om et par linjer kode, eller en plugin.

Jeg skal selvfølgelig ikke tvinge på kode du ikke nødvendigvis trenger, men bare slenger det ut som et forslag. :)

XmasB: Ok, jeg visste hva cocomment var, men ante ikke at jeg måtte implementere noe selv for at det skulle fungere skikkelig. Nå er det uansett gjort vei i vellinga! Fungerer det bedre?

Nå fungerer det knirkefritt. Det er litt lettere å finne frem til riktig post i CoComment når den vet hva posten heter. :)

Dermed får du også flere kommentarer og flere lesere. Får vi håpe…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.