Monday, bloody monday 21 (delvis for voksne)

I helga spilte FC Smart Club bortekamp mot Sandefjord, og den kampen markerte åpningen av hjemmelagets nye stadion. Om du ikke er interessert i sport vil du sikkert likevel sette pris på at kampen ble spilt på velklingende Komplett.no Arena. Ja, det uttales «komplett dått enno arena». Jeg regner med å være i perlehumør kun pga det navnet i flere år, og gruer meg nesten litt til Vålerenga får seg egen storstue. Hafslund Park høres jo ikke så ille ut, men tenk om QXL kommer med et knallbud på stadionnavn i siste liten… Vi setter over til lenkeredaksjonen.

pacman

PS: Si din mening om mangelen på Pacific Blue i sommer, stemmelokalet er åpent i sidekolonna!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Faen ta deg Espen! Her har jeg helt fortrengt at TV2 har «glemt» og sende Pacific Blue i sommer, nå kommer savnet til å ta overhånd langt uti september.

Mye høneprat på en mandag.

Sier vel litt om helgen din det da?

Betty

Bjørnar: Herlig! Jeg stemte «Å gud, nei» selv, må innrømmes.

Betty: Hehe, jo. Men det er jo så lite høneprat her ellers, så det var vel kanskje på tide? Helga mi har nok vært mer preget av jobb og mas, gitt.

PACIFIC BLUE! Jeg elsket pacific blue!

*nynner* Some trie to talk it down
Why everyone baggs on my town
The sand and sea, it works for me
Take a look around, its just another day in LA

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.