Gåte fra dyreriket

Så, du er en vaskebjørn som har funnet ut åssen du kan titte inn i heimen til hardt arbeidende mennesker og kanskje grabbe med deg litt mat på veien hjem fra ekspedisjonen. Det er hundeluka som skal misbrukes, og du er blant de glupeste dyrene vi har i storbyen.

Men hva stikker du av med?


Amatørmessig, vaskis. Amatørmessig.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Han skulle jo bare ha et teppe å slappe av på. Noen andre enn meg som tenkte på tegneserien/filmen «Over the Hedge»?

He he he he!
Jeg lo minst like mye av den keitete halvt menneskelige måten å forsøke få opp luka på, Iversen, – genialt:-)

*knegg*

Jeg tenker han koser seg med det teppet.

Kan godt hende han allerede hadde skogen full av Pringles og dr. Pepper, men ingen tepper.

Dørmatter selges dyrt på svartebørsen for tiden.

Eller vent, kanskje kan det gjøres et morsommere ordspill her, som at man ikke skal selge dørmatten før vaskebjørnen er skutt. Eller noe slikt.

André: Selvsagt, hva tenkte jeg med? Og ja, tanken på «Over the hedge» slo meg også. Nydelig tegneserie, litt mindre nydelig film.

Anett: Det var sikkert første gangen, stakkar. :D

Iskwew: Vi får håpe vaskemann har funnet ut at det er godt å ligge på, for jeg kan aldri tro den gjør seg noe særlig som middag. Matta, altså. Jeg har ingen formening om vaskebjørners spiselighet.

XmasB: :D

storrusten: Ærlig talt, nå er du dømmende. Bare fordi dyret har medfødt B-gjengmaske MÅ det ikke være en barket forbryter!

Herregud, for en nydelig skapning! Jeg tenkte nå igrunn mer i de baner av at jeg vil ha en sånn! Uhelbredelig dyreelsker. *sukk* Uansett, han så jo at han ble iakttatt, og ville bare gjøre en avledende manøver ved å stjele dørmatta nå, for så å komme tilbake for de virkelige skattene senere. Hallo, liksom. ;)

For 12(!) år siden var jeg på et nachspiel der vi stjal med oss dørmatta da vi ble kastet ut. Klokka var halv fire om natta, vi var over tre mil hjemmenfra, og ikke akkurat i sentrum av noen by, og dette var før mobilen var allemannseie.

Vi bestemte oss for å prøve å fly hjem på dørmatta. Det gikk ikke. Men kanskje vaskebjørnen har mer flaks?

fader, hadde noen filma meg mens jeg hadde rana huset demmes hadde ikke jeg heller tatt med meg mer enn dørmatta.
nå vet jeg jo hvor stedet er!!!

åneeeeei…jeg skrev demmes…dårlige dårlige grenlandsdialekt.
DERES.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.