Ut av skapet (lissom)

Er det bare meg som blir kjedeligere, eller er alle andre bloggere også tellerdeppa i sommer?

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg har gått opp. Men det kan være en kombinasjon av at eksamensperioden gikk over og at jeg byttet til wordpress.

Blogginga mi følge filmsjåinga, og den har gått ørlite ned i sommar.

Egentlig har vi det veldig koselig borte i WordPress-reiret vil jeg påstå. :) Det er noe trygt og godt med dashboardet der borte, og det dashboardet drar jevnt besøk.

For å presisere snakker jeg om leserflukt. Stooooor leserflukt. *sob*

Det er det fine med å starte bloggen i begynnelsen av sommeren, da kan det bare gå oppover :)

Minneapolise – fornøyd i startfasen

Det der tror jeg nok du kan ta med knusende ro, for det er neppe et blogg-eksplisitt fenomen.

Hold ut!

Jeg er forresten ny leser her, så det går ikke bare fluktveien. Hører rykter om at det er lettere å få lesere på wordpress ja, skulle gjerne visst det før jeg oppretta blogspot bloggen min…

Jeg tok en ferie på nesten to uker fra blogging, internett og mobil. Overraskende nok hadde ikke gjennomsnittet sunket så altfor mye. Men sunket hadde det.

er det lettere å få lesere på wordpress? ok, men samtidig er det sånn at bloggnavnet står i statistikk-url-en, slik at det er lett å gjenkjenne wordpressleserne i telleren. de kan ikke lage seg sleipe decoy-navn som fx «sunderland».

bloggen min har hatt stigning i sommer, men mye pga at jeg voldtok mine egne lesertall på våren (passordperiode/URL-skifte).

Her har solide 60 prosent forduftet siden mai.

Nå skal ikke jeg si så mye om mine lesertall dette året, siden det er min egen skyld at det går nedover (sjelden posting hjelper ikke). MEN; i fjor merket jeg godt at det var sol og sommer. Jeg tror det er ferietider som gjør at lesertallene går ned. -Tror jeg.

Er det lettere å få lesere med WordPress? Jeg begynte med Blogspot og fikk (i mine øyne) respektable lesertall før jeg bytta til WP.

ivers: jeg er nok sjeldnere innom her nå. det er fordi da jeg kjøpte ny maskin i januar hadde du nettopp dratt bytte-med-storrusten-stuntet, så da var jeg ganske hekta på bloggen din, og du ble det eneste bloggebokmerket mitt av de jeg leser fast. de andre bokmerkene mine var typisk blogger som ikke er interessante nok for link. Men under ørjan hillestad project la jeg inn de andre i «eliten» som bokmerker også, så nå fordeles de besøkene på mange flere.

syns ikke bloggen er dårligere, og jeg får nok med meg det meste selv om jeg ikke er like ofte innom.

Tror nok det er veldig lite både blogging og blogglesing akkurat nå. Det sier jo sitt når for eksempel halve «mest populære» lista på bloggrevyen for dagen har blitt lest 10 ganger eller mindre..

Jeg tror folk er ute å nyter regnet, og at de vender tilbake igjen i august, når studiene begynner. Jeg vil tørre å påstå det.
Jeg er på «mest poppis»-listen, så jeg takker sommerferien for lesere:)
Og jeg er en av de som blir lest ti ganger!

Jeg er en av dem som har gått andre veien og nå er innom bloggen din flere ganger om dagen (kanskje ikke i helgene, men ellers på arbeidsdagene..).

Jeg synes i grunnen det er littebitt fint at vi er flere som sliter litt på blogg-fronten for tiden, Iversen. Det hadde medført fryktelig mye dårlig samvittighet om vi ikke var flere liksom. Fra min front jaffal.

Røvis: Dette med hvor man får flest lesere kan jeg lite om, men jeg forstår ikke helt hvorfor det skal være en forskjell mellom wordpress.com og blogspot. Fint om noen kan oppklare det for oss.

Esquil: Du vet jo at jeg bare konsa på siste setning der, og ble godt fornøyd. ;D

Minneapolise & Petter: Dere har nok rett i det. Jeg hadde bare ikke venta en så ekstrem nedgang, så da ble det heller til å lure på om jeg bare pusher søppel. Dette innlegget var ren sutring, og jeg skjønner at jeg aldri kan mobbe folk som for eksempel proklamerer at de skal slutte, men så får masse skryt i kommentarfeltet sitt og fortsetter likevel igjen. Kjipt.

Ann Merete: Hyggelig å høre. :D Nå er jo ferien over også, så da blir det forhåpentligvis daglig stoff her, ikke bare annenhverdag og forhåndspublisering. :)

Anett: Ja, jeg er helt enig – det hjelper at andre også sliter. :D (Den tolka jeg kanskje litt løst)

Ja, det hadde vært fint med en oppklaring, men nå var det jo Minneapolise som bragte spørsmålet på bane med sin ryktespredning. Kanskje vi må spørre henne da?

Haha, ryktespredning? Hører rykter om sa jeg. Disse wordpress brukerne slenger stadig ut kommentarer om hvordan de har fått så mange flere lesere etter at de flytta over dit. De bruker gjerne interne ord som dashboardet og lignende, som jeg ikke aner noe om. Jeg er like nyskjerrig som dere!

Minneapolise: Haha! Når du forteller oss at du har hørt rykter, er ikke det spredning da kanskje? ;)
«Dashboardet» er ikke noe mer fancy enn det som nå heter «oversikt» i Blogger, -dog med litt andre funksjoner og utseende. Men nå vet heller ikke jeg hvordan dashboardet ser ut hos de som bruker wordpress men ikke har eget domene. Samma kan det være. Kan aldri tenke meg at det har noe å si om du bruker WP eller Blogger. :)

Selv mener jeg selvsagt at alle bør ha eget domene.

Når jeg ikke sitter med pensumlesing og slikt, så har jeg ikke så stort behov for å gjemme meg unna i blogger. Derfor er ikke jeg så ofte innom for tiden. Men prøver å sjekke bloggen din en gang om dagen. (Kanskje noen syns det er ofte nok…?)

Det er mindre besøk ja. Nå hadde jeg lite besøk i fjor sommer, men om jeg skal måle ved hva jeg selv leser, så leser jeg mindre om sommeren.

Har du hatt noen endring i pagerank? Jeg får deg ikke opp med pagerank nå, og da mister du jo søk, vil jeg tro.

Tamara: Hehe, det holder i lassevis. :D

Iskwew: Pageranken er uendret siden påsketider. Men søketreff er jo ikke like stas, da..

Jeg sjekket da jeg var inne i tråden, der var det ingen pagerank, selvsagt.

Søketreff er ikke så stas nei.

Du har rett Røverdatter, jeg var nok litt gammel skvaldredame der.

Minneapolise – som bøyer hodet i skam

Minneapolise: Ingen grunn til å skamme seg! Blogging er jo ikke så mye mer/annet enn sladder. ;)

I min har det tydeligvis vært ganske stødig inntil de siste dagene. Nå daler det. Men det er kanskje ikke så rart, siden jeg ikke skriver så mye selv og er enda sløvere med å følge med på andres blogger.

En fordel med denne rolige perioden er jo at man oppdager nye og spennende blogger. Som denne. ;)

My family members are farmers, with their own economic challenges. ,

But any possibility of gradually infecting the human race with unwanted latent mutations ought to be a matter of concern to the community. ,

Og hvordan er lesertallene nå, to og et kvart år etter denne posten Ivers?

Alt var mye bedre før.

Jeg husker ikke, Hjorthen, men kan aldri tro tallene er noe særlig bedre nå. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.