Nederlag

Ett av de største nederlagene jeg har opplevd den siste tiden er mitt tap for jobbens brannmur. Dette blir kanskje ingen gullpost hva angår fremtidig jobbsøking og eventuell googling, men pøkk ta! Her er det helt lovlig å ta det med ro, så lenge man er på vakt når ting skjer. Jeg har en bra jobb, vil jeg si.

I februar ble imidlertid jobben litt mer traurig. En ny brannmur ble smelt på plass, og jeg klarer ikke å omgå den for alt i verden. Jeg kan gjøre omtrent alt jeg bare vil på nettet utenom det jeg har mest lyst til å tilbringe lange nattetimer med å gjøre: Spille poker. Nettpoker syns jeg til og med er så gøy at jeg frekt driver reklame for det her på bloggen; pokerlistings er et kjekt ressurssted for pokerspillere (jeg liker freeroll-oversikten, og har medlemskap både her og der bare for å ha mulighet til å hive meg på et gratisspill nå og da – man skal aldri spille poker for penger om man for eksempel kjeder seg!). Jeg er en helt middelmådig spiller, og mens alle andre sier de tjener hauger med spenn på nettpoker skal jeg være kar nok til å innrømme at jeg sannsynligvis ligger og dupper like over et 0-resultat (selvsagt en løgn, men jeg vil jo ikke være hovenblei heller). Dette skyldes selvsagt at når jeg er på en rull og har vunnet mye, da betaler jeg gjerne alt for å være med på en turnering som kanskje er noen hakk over mitt nivå, også er jeg tilbake på firkant 1 i løpet av null tid. Det er mange som sier at tålmodighet er det viktigste i poker, og jeg tror jaggu de har rett. Rart at man glemmer sånt når det virkelig teller.

Ekstra surt er det å ikke få spilt på jobb siden mitt sureste (og største) tap på pokerbordet skjedde nettopp i kontortida, og revansj er liksom ikke like kult når man ikke er på samme hjemmebane. Ulogisk? Ja.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.