Monday, bloody monday 20

Hååååh, for en helg!

Eller, ikke bare helg, jeg har hatt det ganske røft helt siden onsdag kveld. Etter en hyggelig middag med både svigerser og besteforeldre måtte jeg nemlig reise til stedet Gud glemte og Satan ikke ville ha på kort varsel. Jeg snakker selvsagt om Vestfossen (tipper du ikke veit hvor det er), hvor Peach og Leia har vært på ferie mens jeg har vært bortreist de siste to ukene. Man skilter ikke veien til Vestfossen, og Gulesiders veibeskrivelse bør man ta litt lett på, bare så andre som har tenkt seg dit er klar over det. Etter en tur som ble tre ganger så lang som den burde blitt i min mors bittelille Micra (ja, den er selvsagt rød) kom jeg meg hjem til Oslo og ett rolig døgn før jobbhelg. Iløpet av den første natta på jobb presterte jeg å pådra meg omgangssjuke, for så å ikke klare å sove i tiden mellom natt 1 og natt 2. Sykdom kombinert med tre timers søvn på rundt 40 timer er ikke å anbefale.

Jeg orker ikke mer, her er lenkene deres.

nemesis

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

It felt good didn’t it?

Åh, jeg skal så finne meg en diskett og en maglite. Er ikke du langsynt? Det burde jo holde som forstørrelsesglass.

Likte forresten ny bladbunad meget godt!

Ai, hørtes ut som en slitsom helg. Programmet jeg har brukt til å redigere bilder heter Corel Paint Shop Pro Photo XI, og kan lastes ned fra download.com =)

Er det bare meg og hønemor-genet mitt, eller er du ofte syk?
-Med bekymringsrynke i panna.

Storrusten: Jo, jeg er overlangsynt. Takk for godord. :D

Charlotte: Fett, skal teste det.

Røvis: Jo, det stemmer nok det. Ca 75% nedsatt immunforsvar, ifølge legen. Også får jeg ikke feber, så det sitter liksom i litt lengre enn vanlig også.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.